Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η προβλέψιμη νίκη των "ακροδεξιών", όπως χαρακτηρίζονται, από το σύστημα,  στην Ιταλία προκαλεί την... υποκριτική αγανάκτηση μερικών και  την μυωπική χαιρεκακία κάποιων άλλων.
Αυτή η νίκη είναι άμεσο αποτέλεσμα της δράσης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Της άρνησης του ιστορικού της ρόλου και της προδοτικής πολιτικής της, στην υπεράσπιση   των συμφερόντων των εργαζομένων.
Η Αριστερά εγκατέλειψε τον αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό, έχοντας προτιμήσει την αίγλη του ουράνιου τόξου μιας μειονότητας και την άσκηση καθηκόντων της κυβερνώσας  ελίτ.
Φοβήθηκαν τις άβολες ερωτήσεις, για την σημερινή κατάντια των ανθρώπων, απέφυγαν να υπερασπιστούν ατομικά και ανθρώπινα δικαιώματα και αντέταξαν την ατζέντα του "πράκτορα".  
Έχοντας αποφύγει την ουσία της συζήτησης, σε κάθε σοβαρό πρόβλημα, παρέδωσαν το μικρόφωνο στην ακροδεξιά και μαζί του παρέδωσαν αιώνες ηρωικών αγώνων των προκατόχων τους, αλλά και τις εξαπατημένες ελπίδες των τελευταίων υποστηρικτών τους.
Όσον αφορά την "θλίψη" των Ευρωπαϊκών αρχών, σχετικά με την "αναβίωση του νεο -ναζισμού" δεν πείθει!.
Εκείνοι, που όλα αυτά τα χρόνια υποστήριξαν έναν καλό Ουκρανικό ναζισμό με δηλώσεις και χρήμα, σήμερα "τρομάζουν", από έναν κακό Ιταλικό.
Η οπτική της Ευρωπαϊκής "Αριστεράς" είναι τέτοια, που μέχρι στιγμής, ενώ ο ναζισμός σκοτώνει στην Ανατολή, είναι εντελώς αόρατος στη Δύση. Στα κόμματα της!
Το κενό, που προέκυψε, στην θέση των κατ΄αρχάς 'σοκαρισμένων' και στην συνέχεια "κιτρινισμένων"($) Ευρωπαϊκών "αριστερών" κινημάτων, το κατέλαβε γρήγορα, η ακροδεξιά.  Εχει μάθει να μιλάει σε γλώσσα που κατανοούν οι άνθρωποι  και εκμεταλλεύεται την άθλια καθημερινότητα τους με όποιον τρόπο μπορεί.. Κανείς δεν την σταματάει.
Είναι αυτοί οι "ακροδεξιοί" χαρακτήρες πολύ χειρότεροι από τους αγωνιστές των δικαιωμάτων των εταιρειών;;;
Από τους υποστηριχτές της παγκοσμιοποίησης και της ηλεκτρονικής παρακολούθησης κάθε κίνησης των πολιτών;;
Από τους λάτρεις του ΝΑΤΟ και τους υπερασπιστές του ουκρανικού φασισμού; Και σε τι ακριβώς;;;
Ποιος ανέστησε την ακροδεξιά, που σήμερα, τροφοδοτεί τα συνθήματα της με νέες έννοιες;
Ποιος της παρέδωσε την Ιστορία;;
Οι Μουσουλμάνοι μετανάστες; Ο Πούτιν; Οι ήρωες του "Game of Thrones";; Ή μήπως ξωτικά και μάγισσες;;;
Ποιος δίδαξε τις ευρωπαϊκές ελίτ να χρησιμοποιούν καθρεφτάκια στους ιθαγενείς;;;
Και το πιο σημαντικό - τι θα ακολουθήσει;

 
Top