Το έχουμε ξαναγράψει: Όσα συμβαίνουν επί ημερών συνδιοίκησης Χουρσαλά-Δημόπουλου και με ” πρωταγωνιστές” στελέχη  της Δημοτικής Αρχής τους, δεν έχει προηγούμενο στον Κορυδαλλό.

Τώρα έφθασαν στο σημείο να πλακώνονται ακόμα και δημόσια σε εκδηλώσεις ( Η φωτό είναι από την εκδήλωση και όχι από το περιστατικό)

Αυτό συνέβη και με την εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Κορυδαλλού , που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο των 88 στρ, επί της Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη , την Παρασκευή (23/9).

Στην οποία εκδήλωση, οι καλλιτέχνες πληρώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής ενώ φαγητά και ποτά ήταν επί …πληρωμή. Η ” γενναιόδωρη” διοίκηση Χουρσαλά  το μόνο που έκανε ήταν να  διαθέσει τον …δημόσιο χώρο , όπως έχει υποχρέωση!

Μετά τα μεσάνυχτα λοιπόν και ενώ η εκδήλωση έφθανε στο τέλος της, έκπληκτοι οι εναπομείναντες σ΄αυτήν , είδαν στην …πίστα να …πλακώνονται στην κυριολεξία αντιδήμαρχος και υπηρεσιακός παράγοντας για άγνωστο λόγο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που προσέτρεξαν να τους ..χωρίσουν αλλά ήταν τόσο εκτός εαυτού οι ” πρωταγωνιστές” που χρειάστηκαν αρκετά λεπτά , προκειμένου να επανέλθει η ” ηρεμία”.
Όσον αφορά τους καλλιτέχνες και τους εναπομείναντες φίλους του Συλλόγου , δεν πίστευαν στα ” μάτια” τους ότι είχαν γίνει μάρτυρες ενός τέτοιου ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΥ περιστατικού!
https://korydallosnews.gr/
 
Top