Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως ο Γιώργος Μάγγας έφυγε από τη ζωή, κάτι που όμως δεν ισχύει.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook και γρήγορα εξαπλώθηκε στο διαδίκτυο σκορπώντας θλίψη στον κόσμο που τον είχε γνωρίσει αλλά και διασκεδάσει με τη μουσική του. Λίγες ώρες αργότερα, η είδηση διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος με νέα ανάρτηση ενημέρωνε τους ακόλουθούς του πως είχε πέσει θύμα παραπλήροφόρησης. 


Το TLIFE επικοινώνησε με τον γνωστό καλλιτέχνη που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για αυτή την ψευδή είδηση.

«Είναι όλα ψέμματα. Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν ντρέπονται; Και αυτός ο Μπιμπίλας, δεν ντρέπεται λίγο; Ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος. Εγώ ενημερώθηκα από το ίντερνετ. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει μέχρι που ήρθαν τα παιδιά μου στο σπίτι και μας ενημέρωσαν. Έπαθα σοκ, δεν πίστευα τι άκουγα. Το είπαν μέχρι και στις ειδήσεις. Τι πράγματα είναι αυτά;» ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Μάγγας.

Όσο για το αν επικοινώνησε με τον Σπύρο Μπιμπίλα να τον ρωτήσει πως προέκυψε η αρχική του ανάρτηση ο Γιώργος Μάγκας μας είπε: «Όχι, γιατί να επικοινωνήσω μαζί του; Εκείνος δεν έπρεπε να με πάρει; Πως γράφεις κάτι τέτοιο χωρίς να με πάρεις ένα τηλέφωνο: Και μετά; Δεν έπρεπε να με πάρει; Είναι αδιανόητα να γράφονται τέτοια πράγματα».
 
Top