Οι τελευταίες μέρες και ώρες της ζωής ενός ηλικιωμένου ζευγαριού ήταν δραματικές. Τους βρήκαν νεκρούς μέσα στο σπίτι τους στην Κυψέλη και ο θάνατός τους αποδίδεται σε φυσιολογικά αίτια.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων βρήκε η αστυνομία νεκρούς μέσα στο διαμέρισμά τους, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην Κυψέλη, το απόγευμα της Πέμπτης (04.08.2022), όταν γείτονες κάλεσαν στην ΕΛ.ΑΣ. εξαιτίας της δυσοσμίας.



Όταν η αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα της Κυψέλης αποκαλύφθηκε το δράμα. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια το επιβεβαίωσε: ο θάνατος των δυο ηλικιωμένων οφείλονταν σε παθολογικά αίτια.

Ο 91χρονος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του πριν από 7 ή 8 μέρες. Τον βρήκαν γυμνό, πεσμένο στο χολ του σπιτιού. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι πως πέθανε από θερμοπληξία.





Στο σπίτι, δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και φαίνεται ότι τις μέρες του καύσωνα, ο ηλικιωμένος άνδρας δεν άντεξε τη ζέστη. Η 90χρονη σύζυγός του έμεινε ζωντανή τουλάχιστον έξι μέρες μετά. Αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη. Και άφησε κι εκείνη την τελευταία της πνοή μια μέρα πριν βρεθεί το ζευγάρι νεκρό.

Τους αναζήτησε μόνο ένας ανιψιός τους, ο οποίος δεν μπορούσε να τους βρει στο τηλέφωνο.



Κάπως έτσι, οι δυο ηλικιωμένοι πέθαναν μόνοι και αβοήθητοι και τους βρήκαν μόνο γιατί οι γείτονές τους ενοχλήθηκαν από τη δυσοσμία.
 
Top