Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Περιστέρι: Γεμάτο απειλητικά μηνύματα το κινητό της 17χρονης

Σπαραγμός για τον χαμό της άτυχης Νικολέττας - Άφαντος παραμένει ο 22χρονος Πακιστανός


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Πακιστανού συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι.


Εντός Αττικής και συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια, κρύβεται ο 30χρονος Πακιστανός, που σύμφωνα με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, έπνιξε την 17χρονη μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του αλλοδαπού, τονίζουν πως σήμερα θα παραδοθεί, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος φυγάς θα υποστηρίξει πως είχε ένα άγριο επεισόδιο με το 17χρονο κορίτσι και ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχής το έπνιξε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί όλα τα πράγματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα από το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, τον φυγάδευσαν στα βόρεια προάστια προετοιμάζοντας το έδαφος για την παράδοση του στις διωκτικές αρχές.

Σοκαρισμένος από την δολοφονία της 17χρονης κόρης του στο Περιστέρι είναι ο πατέρας της Νικολέττας, ο οποίος μετέφερε όσα του είπε η άλλη κόρη του.

«Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνυ», του έγραψε σε μήνυμα η κόρη του, μεταφέροντάς του την τραγική είδηση.

Σύμφωνα με φίλους της ανήλικης κοπέλας, ο 30χρονος Σάνυ διατηρούσε σχέση με την άτυχη 17χρονη μαθήτρια τους τελευταίους δέκα μήνες και όλα μεταξύ τους έδειχναν όμορφα.

Κανείς από τους φίλους τους δεν περίμενε ότι η 17χρονη κοπέλα θα βρισκόταν νεκρή στο δωμάτιό της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και φορώντας της πιτζάμες της.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του 30χρονου Σάνυ ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα πάντα με φίλους του ζευγαριού, ο 30χρονος φερόμενος ως δράστης, είναι ευγενικός και είναι πολύ φιλικός κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας.

Η Αστυνομία ερευνά τα πάντα γύρω από την ταυτότητα του 30χρονου προκειμένου να εντοπίσει σημεία στα οποία μπορεί να έχει «κρυφτεί», αφού μέχρι τώρα ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στο Τμήμα να δώσει κατάθεση έχοντας κλειστό το κινητό του τηλέφωνο.

Χθες φίλοι του ζευγαριού και της κοπέλας πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι και άφησαν λουλούδια στην είσοδο της πολυκατοικίας ως ένδειξη αγάπης στο πρόσωπο της άτυχης 17χρονης.

Μία κοπέλα από τους φίλους της, εμφανώς συντετριμμένη, βγήκε από το αυτοκίνητο και, αφού άφησε τα λουλούδια που είχε μαζί της, κοίταξε τους δημοσιογράφους και έβαλε τα κλάματα για τον άδικο χαμό της 17χρονης φίλης της.

Η φίλη της 17χρονης είπε στους δημοσιογράφους: «Πιάστε τον δολοφόνο, πολύ άδικος ο θάνατός της, συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω άλλο». Μαζί με τα λουλούδια άφησε στην πόρτα του σπιτιού και ένα συγκινητικό μήνυμα, γραμμένο σε μια μικρή κάρτα.

«Αφού δεν θα παρευρεθώ στην κηδεία σου, ζωή μου, σού εύχομαι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει και δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου, να μας φυλάς από εκεί ψηλά άγγελε μου. Κυριακή – Ομέρ».

Τι είπε ο πατέρας της 17χρονης

Κανένα παράπονο από τη σχέση της με τον 30χρονος Πακιστανό δεν είχε η 17χρονη, δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας.

«Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε μιλώντας στον Alpha.

Όπως πρόσθεσε, έμαθε τα τραγικά νέα για την κόρη του από τις ειδήσεις και ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο είχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε "Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», είπε.

Μπαλάσκας: Θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος

Για την υπόθεση μίλησε στο MEGA, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας ο οποίος τόνισε πως είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος.

Όπως επισήμανε βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνούν τα σύνορα.

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου.

Ερωτώμενος για την περίπτωση να έχει κρυφτεί ο ύποπτος, ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε πως υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί.

Αυτοί που είναι «πωρωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι δεν το συνηθίζουν και θολώνουν, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ειδικές ομάδες της Αστυνομίας βρίσκονται στο κατόπι του, άρα και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί.


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και τα καινούρια στοιχεία του εγκλήματος της άτυχης ανήλικης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από τη μητέρα και την αδελφή της στο διαμέρισμά της. Οι αρχές ενώ ψάχνουν να βρουν τον σύντροφό της που παραμένει εξαφανισμένος, παράλληλα «ξεσκονίζουν» το κινητό της τηλέφωνο και τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media.

Ο φερόμενος δράστης και τα απειλητικά μηνύματα

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 17χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος της 17χρονης, διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα με κατά δήλωση στοιχεία ταυτότητας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ψευδή ή να διαθέτει και αλλά έγγραφα ή να έχει αδιερεύνητο εγκληματικό παρελθόν. Οι αρχές πραγματοποιούν ελέγχους σε καταυλισμούς ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει δεχτεί βοήθεια από τους κύκλους σεσημασμένων αλλοδαπών και Ρομά. Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε εμπλακεί και σε συμπλοκή με ομάδα Ρομά, όπου είχε τραυματιστεί με μαχαίρι.

Ενώ ο Πακιστανικής καταγωγής φίλος της δολοφονημένης κοπέλας παραμένει άφαντος, η ΕΛΑΣ έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό της 17χρονης, στο οποίο φαίνεται ότι υπάρχουν απειλητικά μηνύματα, τα οποία μαρτυρούν την κακοποιητική του συμπεριφορά απέναντι στη Νικολέτα. Η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της 17χρονης από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Μάλιστα, τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Μαρτυρικό έγκλημα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί καθώς και με τα δυο του χέρια ώστε να φράξει την μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού. Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών». Ο ύποπτος που αναζητείται από την Αστυνομία, χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα. Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι καθώς υπήρξαν σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της 17χρονης αριστερά. Με το δεξί χέρι τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις. Οι μώλωπες και οι εκδορές στο πρόσωπο της κοπέλας μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη, με τη 17χρονη να υποκύπτει τελικά από τον δολοφόνο.
 
Top