Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν καταλαβαίνετε πώς τα ρετιρέ των ελίτ μας κοροϊδεύουν,
διασκεδάζουν και...

μας αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιους;»

Με επικεφαλής τον βραβευμένο με Νόμπελ Φυσικής Ιβάρ Τζίβερ, 1.200 επιστήμονες υπογράφουν την Παγκόσμια Διακήρυξη για το Κλίμα, η οποία δηλώνει ότι: Δεν υπάρχει επιστημονική βάση για να πιστεύουμε ότι υπάρχει τεχνητή αιτία για την κλιματική αλλαγή.
Η ομοφωνία επιστημονισμού της πολιτικής, των "ειδικών" σε διατεταγμένη αργυρώνητη Υπηρεσία και μαζί οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες. Η δήθεν «επιστημονική κοινότητα» είναι ένα ιστορικό και ιδεολογικό ψέμα.

Το ίδιο που προσπάθησε να γίνει και στον τομέα της βαπτισμένης πανδημίας και της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης για τα συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ και Big Pharma, όταν απέρριψαν την Ιπποκράτεια Ιατρική, τα βραβεία Νόμπελ και τους παγκοσμίου φήμης επιστήμονες με περιφρόνηση κι αλαζονεία, κρυβόμενοι πίσω από τα φουστάνια των "ειδικών", αλλά με ασυλία κι ακαταδίωκτο.
«Κι όμως κινείται»… Γαλιλαίος, όταν η Ιερά Εξέταση τον καταδικάζει ως αιρετικό, επειδή είχε υποστηρίξει ότι η Γη κινείται γύρω από τον Ήλιο...

"Κίνδυνος κλιματικής αλλαγής"... "Πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα...

Και στην Ελλάδα οι σοβαροί επιστήμονες κι όχι οι σιτιζόμενοι πολυεθνικών λένε την αλήθεια, Ο Σταύρος Αλεξανδρής, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Υδάτινων Πόρων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τεκμηριώνει επιστημονικά... Κλιματική Αλλαγή: Το Κίβδηλο Άλλοθι της Πράσινης Ανάπτυξης
Ο Κάρλο Ρούμπια (Carlo Rubbia), Ιταλός πειραματικός φυσικός στοιχειωδών σωματίων (Βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1984) αποδομεί περίτρανα μέσα στην ιταλική βουλή το μύθο, το ψέμα, το κατασκευασμένο παραμύθι περί "κλιματικής αλλαγής"... Μάρτης 2019: Η μεγάλη απάτη: "κλιματική αλλαγή", η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η... "Επιχείρηση Greta"!

Σχετικά:

 
 

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini
 
Top