Η Ράνια Σβίγκου είναι η νέα γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ύστερα από πρόταση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή, που συνεδρίασε σήμερα. Για τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα προτάθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Η πρόταση του προέδρου του κόμματος εγκρίθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία (76,5%). Για όσους δεν θυμούνται η κυρία Σβίγγου  όταν ήταν κυνβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διορίσει χωρίς πτυχίο τον σύντροφο της στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας , Θοδωρή Δριτσα.

Για όσους δεν θυμούνται τον Δρίτσα, είναι αυτός που πούλησε τον ΟΛΠ στην κινεζική cosco...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ....

Νέο σάλο προκαλούν οι διορισμοί συγγενών, φίλων και συντρόφων που επιδίδεται η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, σύμφωνα με το iefimerida, φέρεται να έχει διορίσει τον σύντροφό της σε θέση ειδικού συνεργάτη στο πολιτικό γραφείο του Δρίτσα, στο υπουργείο Ναυτιλίας. 

Η Ράνια Σβίγκου αγκαλιά με τον σύντροφό της Χρήστο Φωτιάδη, τον οποίο διόρισε σε γραφείο υπουργού

Η Ράνια Σβίγκου αγκαλιά με τον σύντροφό της Χρήστο Φωτιάδη, τον οποίο διόρισε σε γραφείο υπουργού

Όπως φαίνεται και από το ΦΕΚ του διορισμού, ο Χρήστος Φωτιάδης, διορίστηκε στη θέση του ειδικού συνεργάτη στο υπουργείο Ναυτιλίας, χωρίς πτυχίο! Ο Χρήστος Φωτιάδης είναι 31 ετών, δηλώνει ελέυθερος επαγγελματίας και παρά τα χρόνια του είναι ακόμη …τελειόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών.

Ο Χρήστος Φωτιάδης διορίστηκε στη θέση αυτή χωρίς πτυχίο, ή μάλλον είχε «πτυχίο» τη σχέση του με τη Ράνια Σβίγγου και την κομματική του θέση που είναι ή ήταν τουλάχιστον μέχρι πρότινος, μέλος Γραμματείας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, μέλος Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραια κ ά. Επίσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον ψηφοδέλτιο «Το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θοδωρή Δρίτσα.

Δείτε το ΦΕΚ του διορισμού του  ΦΕΚ 776/ 2 Νοεμβρίου 2015

 
Top