Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αύριο στη Μαδρίτη η Σύνοδος Κορυφής του φονικού οργανισμού στην υπηρεσία του...

Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Το “μενούένα και μοναδικό: οι όροι της Άγκυρας για την ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

27 δουλικές χώρες (αποικίες) των ΗΠΑ είπαν υπάκουα ΝΑΙ κι απομένει η 28η (Τουρκία) που απαιτεί μερίδιο-ανταλλάγματα για το δικό της ΝΑΙ.

Αύριο στη Μαδρίτη έχουμε το πρωτοφανές φαινόμενομιας Συνόδου Κορυφής Τουρκίας, ΝΑΤΟ, Σουηδίας και Φινλανδίας, πριν την έναρξη της πολιτικοστρατιωτικής συνόδου κορυφής των 30 στη Μαδρίτη.

Το ΝΑΤΟ γονυπετές παρακαλεί την Τουρκία σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με τη Φινλανδία και τη Σουηδία!

Ευτυχώς που υπάρχει κι η Τουρκία κι έτσι μαθαίνουμε όσα επιμελώς κρύβουν οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες των ΜΜΕ κι οι έπαρχοι των ΗΠΑ (αυτοαποκαλούνται κυβερνήτες χωρών).

Έτσι ο Ιμπραήμ Καλίν, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας ενημερώνει:

«Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη Σύνοδος Κορυφής Τουρκίας, ΝΑΤΟ, Σουηδίας και Φινλανδίας, κατόπιν αιτήματος του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, με τη συμμετοχή του προέδρου μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της έναρξη της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ»

Ωστόσο, ο Ιμπραήμ Καλίν τόνισε ότι «Η συμμετοχή της Άγκυρας στη συνάντηση δεν σημαίνει ότι η Τουρκία εγκαταλείπει την προηγούμενη θέση της για το απαράδεκτο της ένταξης της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ εάν δεν εκπληρωθούν οι όροι της Άγκυρας»

Τώρα κατάλαβες γιατί θα έχουμε επίσημη διχοτόμηση στην Κύπρο μας, με "Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία", το Αιγαίο θα μοιραστεί -όπως το είπε ο Κοτζιάς: "να μην είμαστε μοναχοφάηδες"-, όπως και γιατί πουλήθηκε η Μακεδονία μας;




«Gay pride με τον Αμερικανό πρέσβη... Ο νέος Πρέσβης τους ενώνει όλους, πίσω του!»

 


 

Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν
Ευριπίδης, 480 - 406 π.Χ.
(Τυχερός αυτός που διδάχτηκε ιστορία) 
Η "Κρίση του Μάρτη '87"... Όποιος δεν έχει μνήμη δεν έχει μέλλον!
 
Top