Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 29/6 στο ζώδιο του Καρκίνου, σε προδιαθέτει να αφιερώσεις χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια. Αυτό το νέο φεγγάρι σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τη θαλπωρή του σπιτιού και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά απαιτητικές όσον αφορά στις εργασιακές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και μελέτησε προσεκτικά τις λεπτομέρειες. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται μπορείς να προσθέσεις ενδιαφέρον και περισσότερο χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, το τετράγωνο το Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29/6 στο ζώδιο του Καρκίνου στον τομέα της επικοινωνίας σου θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι. Ίσως δεν μεταδίδεις σωστά τα μηνύματα που θέλεις κι αυτό να σε οδηγήσει σε καταστάσεις έξω από τις προσδοκώμενες. Η παρορμητική σου διάθεση πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις ή αποφάσεις στα εργασιακά. Οι ρυθμοί είναι απαιτητικοί και δημιουργούν εντάσεις με συναδέλφους που θα πρέπει να αποφύγεις. Οι παρασκηνιακές καταστάσεις δεν λείπουν για αυτό απόφυγε πηγαδάκια και λόγια που δεν πρέπει να ειπωθούν. Για κάθε ενδεχόμενο το δεύτερο μισό της εβδομάδας προτίμησε ουδέτερα και ευχάριστα θέματα συζήτησης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε παραπλανητικές καταστάσεις και εκτιμήσεις.

Δίδυμοι
Το νέο φεγγάρι αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου στον τομέα της εργασίας και των πόρων σου, ανοίγει έναν ευνοϊκότερο κύκλο μπροστά σου και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά την εύνοιά του χωρίς να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα. Στόχος είναι να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να επιδιώξεις τη βελτίωση των οικονομικών σου. Οι συζητήσεις στα εργασιακά αυξάνουν τις φιλοδοξίες σου, όμως με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, καλά θα κάνεις να μείνεις προσγειωμένη. Η παραμονή της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο συνεχίζει να ευνοεί τον τομέα των ερωτικών σου. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας οι συζητήσεις όσο και οι υποσχέσεις χρειάζονται προσοχή.

Καρκίνος
Η νέα Σελήνη στις 29/6 στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να κάνεις νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά. Αυτό το φεγγάρι σε βοηθά να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου, να βάλεις νέους στόχους και να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει. Αυτήν την εβδομάδα ωστόσο απόφυγε την παρορμητικότητα στα επαγγελματικά και μην οδηγείσαι σε αποφάσεις που μπορεί να μην έχουν τα προσδοκώμενα ή τα υποσχόμενα αποτελέσματα. Συνέχισε να εργάζεσαι με το ίδιο πάθος και τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα αναγνωριστούν στη συνέχεια. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα περιπλέκει λίγο τα πράγματα στη συναισθηματική ζωή σου. Οι ατελείωτες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αντίθετα μπορεί να ειπωθούν λόγια τα όποια μπορεί να παρερμηνευτούν. Εάν είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι απέναντι σε όρκους και υποσχέσεις που είτε προέρχονται από άτομο του παρελθόντος είτε μέσω νέων γνωριμιών.

Λέων
Το νέο φεγγάρι αυτής της εβδομάδας σου υπενθυμίζει πως έχει ξεχάσει να φροντίζεις τον εαυτό σου, τη φυσική σου κατάσταση και την ξεκούρασή σου. Η κοινωνικότητά σου ωστόσο αυξάνεται και ίσως χρειαστεί να πεις και ένα όχι σε προτάσεις για διασκέδαση και εξόδους. Τα εργασιακά, η εξέλιξή σου και η καριέρα δεν είναι στις προτεραιότητές σου αυτήν την εβδομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να χαλαρώνεις και πολύ. Κίνησε τα σχέδια και τους στόχους σου κάτω από το τραπέζι προς το παρόν και μην κοινοποιείς τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σου. Ο ενθουσιασμός και η παρορμητικότητα είναι στοιχεία που θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να προστατεύσεις την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή. Μην υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να προσφέρεις στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι μέρες σου είναι γεμάτες από νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ. Απόλαυσέ το, αλλά αρκέσου στο απλά να περάσεις καλά.

Παρθένος
Αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου που ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεών σου, σου υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα των φιλικών σχέσεων σου. ‘Έτσι θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα και να αποκαταστήσεις τις πιθανές παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί λόγω της απομάκρυνσής σου από κοντά τους. Έντονη προβλέπεται η εβδομάδα σου στα εργασιακά. Συναντήσεις και συζητήσεις μπορεί να σε ενθουσιάζουν όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα προκαλεί ένα παραπλανητικό κλίμα που πρέπει να προσέξεις. Για αυτό απόφυγε ή πρόσεξε διπλά νέες συμφωνίες, προκλήσεις και αποφάσεις. Πρόσεξε επίσης τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου κυρίως το δεύτερο μισό της βδομάδας, που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή υπερβολές. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία δείχνει να εξελίσσεται δυναμικά, όμως καλά θα κάνεις να κρατάς τα πόδια σου στη γη.

Ζυγός
Το νέο φεγγάρι αυτής της εβδομάδας υπόσχεται νέα ξεκινήματα στα εργασιακά για αυτό και οι μέρες σου είναι γεμάτες από συζητήσεις και προκλήσεις. Ωστόσο κάποιες δυσαρμονικές όψεις χρειάζονται την προσοχή σου. Υπερβολές και ισορροπίες χρειάζονται προσοχή καθώς και κάποιες στιγμές έντασης που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Σκύψε το κεφάλι αν ακούσεις κάποια παράπονα από τον αγαπημένο σου και μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Η αλήθεια είναι πως τον έχεις παραμελήσει και είναι η ώρα να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του, εάν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι μόνη, μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες όμως και μην ενθουσιάζεσαι. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου έτσι ώστε να πειστείς πως ό,τι σου υπόσχονται μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Σκορπιός
Οι υποχρεώσεις της εβδομάδας είναι αρκετά πιεστικές και εσύ δεν έχεις τη διάθεση να τις εκπληρώσεις ή να ασχοληθείς σοβαρά. Έτσι δημιουργείται μια σύγκρουση με τον εαυτό σου και τα συναισθήματα είναι αντικρουόμενα μέσα σου. Ενοχές αλλά και καταπίεση του “πρέπει”. Οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή ανώτερους σου στα επαγγελματικά έχουν πολλές πιθανότητες να ανατρέψουν τα σχέδια και τους στόχους σου, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου. Μην επαναφέρεις προβλήματα του παρελθόντος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Φρόντισε και επιδίωξε τις στιγμές που είσαι μαζί του να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς κυρίως ψυχικά. Εάν είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες και μην θεωρείς πως ό,τι σου υπόσχονται μπορεί να τηρηθεί και να είναι αλήθεια. Η υπερβολή και η παραπλάνηση, ειδικά το δεύτερο μισό της βδομάδας, είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη.

Τοξότης
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 29/6 στο ζώδιο του Καρκίνου αναμοχλεύει τα συναισθήματά σου και κυρίως εκείνα που έχουν να κάνουν με καταστάσεις του παρελθόντος. Επιδίωξε να μείνεις λίγο μόνη, να επανεξετάσεις συναισθήματα, οφέλη και να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα. Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά και τις υποχρεώσεις τους κάνει αρκετά δύσκολες τις επόμενες μέρες. Η επικοινωνία επιβαρύνεται για αυτό απόφυγε σημαντικές συζητήσεις και πιθανά δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Διατήρησε και επιδίωξε ένα χαλαρό κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν χρειαστεί βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου και μην τραβάς τις καταστάσεις που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις στα άκρα. Εάν τώρα είσαι μόνη, άσε το σύμπαν και εμπιστεύσου το περισσότερο. Ό,τι είναι να φέρει θα το φέρει και πίστεψέ με, έχει πολλά να σου δώσει, αρκεί κι εσύ να αποδεσμευτείς από το παρελθόν σου.

Αιγόκερος
Η νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας πραγματοποιείται ακριβώς στο απέναντι ζώδιό σου και επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου. Σταθερότητα και ασφάλεια είναι πλέον οι προτεραιότητές σου. Ωστόσο κάποιες δυσαρμονικές όψεις της σου υπενθυμίζουν πως δεν πρέπει να οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Μπορείς να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα αρκεί να μην είσαι βιαστική ή παρορμητική. Μια εσωτερική ένταση ή σύγκρουση δυσκολεύει τις συνθήκες και την καθημερινότητά σου στα εργασιακά. Ένα παραπλανητικό σκηνικό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και λανθασμένες εντυπώσεις. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυξάνεται, για αυτό μην βάζεις τρικλοποδιές στον ίδιο σου τον εαυτό. Κυρίως το δεύτερο μισό της εβδομάδας απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ακρότητες. Εάν είσαι μόνη, μια φιλική μέχρι τώρα γνωριμία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε ερωτική. Παρόλα αυτά καλά θα κάνεις να μην βιαστείς και να μην ενθουσιαστείς.

Υδροχόος
Το ισχυρό αστρολογικό φαινόμενο αυτής της εβδομάδας είναι η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/6, η οποία με κάποιες δυσαρμονικές της όψεις μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν αρκετά και θα πρέπει να μείνεις πιστή στους στόχους και τα όνειρά σου. Απόφυγε τις εντάσεις και μην δημιουργείς κλίμα ανταγωνιστικότητας ή αντιπάθειας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στα τέλη της εβδομάδας επιβάλλει προσοχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περίπλοκες συζητήσεις δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και παρανόησης μεταξύ σας. Εάν είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να είσαι λίγο υπομονετική σχετικά με την εξέλιξη νέων γνωριμιών.

Ιχθείς
Το νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 29/6 σου δημιουργεί την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου και να επιδιώξεις νέα ξεκινήματα, νέες δραστηριότητες και εμπειρίες. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και διαπραγματεύσου αργά και σταθερά νέες προτάσεις. Κάποιες δυσαρμονικές όψεις της εβδομάδας πιθανά να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες ή μια επιπόλαια παρορμητικότητα. Ένα τεταμένο κλίμα στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή. Είναι σημαντικό να παραμείνεις προσγειωμένη χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να εγκαταλείψεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Η επικοινωνία επίσης χρειάζεται προσοχή με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια εσωστρέφεια σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη και να εντοπίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες προτού οδηγηθείς σε νέες περιπέτειες.
 
Top