Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Αν σήμερα είμαστε ελεύθεροι είναι χάρη σε αυτούς
και οι φωτογραφίες τους, που περπατούν μαζί μας,
μας δίνουν τη...

δύναμη να μην ξεχνάμε!
Χωρίς Μνήμη... δεν υπάρχει Μέλλον!
¡NO PASARÁN!

Η "Μέρα της Νίκης" δεν είναι γιορτή: Δεν γιορτάζεις όταν έχεις 27 εκατομμύρια νεκρούς για να σταματήσεις τον Ναζισμό.

Η 9η του Μάη είναι "Μέρα Μνήμης"!

Μέρα Μνήμης, γιατί οι Ελεύθεροι του κόσμου θρηνούν τη θυσία ενός Έθνους και θυμόμαστε τους ήρωες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες, που μαρτύρησαν και σταυρώθηκαν στον αντί-ναζιστικό αγώνα του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. 

Δοξάζουμε και τιμούμε τους στρατιώτες του "Κόκκινου Στρατού".Οι νότες του "Ιερού Πολέμου" τους συντροφεύουν αιώνια στον Όλυμπο του "Συντάγματος"!

Τίποτα δεν ξεχνιέται.Κανείς δεν ξεχνιέται!

Οφειλόμενη ιστορική ανάμνηση για το «Σύνταγμα των Αθανάτων»:

Tatsinskaya, 1981: Ο αιώνιος πόνος των Μανάδων που έχασαν ό,τι πιο πολύτιμο στη ζωή τους... παρελαύνουν κρατώντας τις φωτογραφίες των παιδιών τους που θυσιάστηκαν για την Πατρίδα...
Η πρώτη πορεία του «Συντάγματος των Αθανάτων» στην ιστορία πραγματοποιήθηκε το 1981 στο χωριό Tatsinskaya, στην περιοχή του Ροστόφ κι από τότε έγινε σύμβολο αντιναζισμού.
Εκεί ήταν το κύριο αεροδρόμιο που χρησιμοποίησαν οι Ναζί για την τροφοδοσία των στρατευμάτων τους κατά τη διάρκεια της Μάχης του Στάλινγκραντ...

Ο Πούτιν συμμετείχε χθες στην τεράστια Λαϊκή Πορεία του «Συντάγματος των Αθανάτων» κρατώντας τη φωτογραφία του στρατιώτη πατέρα του που πολέμησε στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.

Όλα τα ΜΜΕ της "πολιτισμένης" δύσης μας σφυροκοπούσαν:

Ο Πούτιν κρύβεται και δεν μπορεί να περπατήσει στους δρόμους με τους ανθρώπους του. Ο Πούτιν είναι άρρωστος, έχει καρκίνο, ίσως πέθανε κι εμφανίζουν σωσία του, θα ανακοινώσει πυρηνικό πόλεμο... Ακόμη και στη διάρκεια της ομιλίας του Πούτιν από την εξέδρα στην Κόκκινη Πλατεία, τα ΜΜΕ κι σχολιαστές σε δυτική Ευρώπη και ΗΠΑ μιλούσαν για βίντεο που είχε ηχογραφηθεί στη λειτουργία του Πάσχα, επειδή ο Πούτιν δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για λόγους ασφαλείας, αφού τον μισεί ο Ρωσικός λαός... Κι ο Πούτιν κατέβηκε από την εξέδρα, μπήκε σε μια πρωτοφανή μεγαλειώδη πορεία μαζί με το λαό...

Μόσχα, 9 Μάη 2022... Από την πορεία του «Συντάγματος των Αθανάτων»:

Σε 88 χώρες του πλανήτη το «Σύνταγμα των Αθανάτων» σηματοδότησε φέτος τη νέα νίκη στην επιχείρηση αποναζιστικοποίησης. Από την ανυπότακτη Λατινική Αμερική, τη Συρία και την Ασία... οι Ελεύθεροι αρνούνται την "αμνησία" και δηλώνουν παρών στο νέο αντί-ναζιστικό αγώνα!

Ιωάννα Υψηλάντη: «ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για το φως και την ειρήνη. Αυτοί για το βασίλειο του σκότους...»

"Όχι στην ιστορική διαστρέβλωση & την αχρειότητα της Ευρώπης του 4ου Ράιχ!"

 

Η Ιστορία δεν ψεύδεται...
Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!

Η Υποκρισία της Ευρωπαϊκής "Ημέρας Μνήμης"!

 

«(...) Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία. Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση ως αναπόσπαστο πλανητικό φαινόμενο. Είναι μια αντιπαράθεση σε όλα τα επίπεδα -γεωπολιτικό και ιδεολογικό.
Η Ρωσία απορρίπτει τα πάντα στην παγκοσμιοποίηση: τη μονοπολικότητα, τον ατλαντισμό, από τη μια, και τον φιλελευθερισμό, την αντί-παράδοση, την τεχνοκρατία, τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Grande Reset) με μια λέξη, από την άλλη... Είναι σαφές ότι όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποτελούν μέρος της ατλαντικής φιλελεύθερης ελίτ.
Και είμαστε σε πόλεμο με αυτό ακριβώς... (...)
»
Αναλυτικά, σε: Αλεξάντρ Ντούγκιν, Πώς φτάσαμε στον πόλεμο της Ουκρανίας
«Για τον ιμπεριαλισμό είναι περισσότερο σημαντική
η πολιτιστική κατοχή των χωρών, από την στρατιωτική.
Η πολιτιστική κατοχή διαθέτει μεγαλύτερη ελαστικότητα,
είναι πιο αποτελεσματική και στοιχίζει λιγότερο.
Το δικό μας καθήκον είναι να απομακρύνουμε τη
νοοτροπία της δουλικότητας από το μυαλό μας»
Thomas Sankara, «Πατρίδα ή Θάνατος! Θα Νικήσουμε!
 Κομαντάντε Sankara... σύμβολο των λαών της Αφρικής για Απελευθέρωση!

 
Top