Σε σοβαρή καταγγελία για το πλοίο «Euroferry Olympia» προχώρησε, το Σάββατο, γιος εκ των αγνοουμένων, λέγοντας πως σε αυτό το καράβι «ή θα πάγωνες ή θα καιγόσουν».  

Γιος αγνοούμενου επιβάτη στο πλοίο «Euroferry Olympia» κατήγγειλε  πως σε αυτό το καράβι «ή θα πάγωνες ή θα καιγόσουν». Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γεροντιδάκης, οδηγός φορτηγού και γιος ενός εκ των αγνοούμενων μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο πλοίο «Euroferry Olympia», δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Σε αυτό το καράβι, λοιπόν, σου λένε τέσσερις-τέσσερις στην καμπίνα και άμα σ’ αρέσει. Άμα δεν σου αρέσει, στο αυτοκίνητο, όπως το κάνουν πολλές φορές, δηλαδή στο πάνω κατάστρωμα που κάηκε, οι περισσότεροι κοιμούνται μέσα στο αυτοκίνητο».


Ο ίδιος, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ό,τι απαγορεύεται, επιτρέπεται και το αντίθετο. Έτσι γίνεται στα καράβια. Το ένα αυτοκίνητο είναι δίπλα στο άλλο και για να κατέβεις, περιμένει το ένα αυτοκίνητο, κατεβαίνεις εσύ, σφηνώνεται το άλλο δίπλα και πάει αλυσίδα αυτό».

Μάλιστα, ο Ηλίας Γεροντιδάκης υποστήριξε πως το εν λόγω πλοίο δεν είναι κατάλληλο για τη μεταφορά ανθρώπων και σημείωσε ότι «τόσες καταγγελίες έχουμε κάνει για τα συγκεκριμένα καράβια», μιας και ο ίδιος -όπως είπε- έχει ταξιδέψει αρκετές φορές με το «Euroferry Olympia».


 
Top