Με απόλυτη μυστικότητα κινήθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι αστυνομικές Αρχές, και συγκεκριμένα του Τμήματος Εκβιαστών, μετά τη δημοσιοποίηση video που κυκλοφόρησε και που υποτίθεται ήταν από τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα.

Στο επίμαχο video φαίνεται μια κοπέλα την οποία βιάζουν δύο άτομα. Το video περιήλθε στην κατοχή των αστυνομικών Αρχών από μια κοπέλα η οποία κατέθεσε πως έχει λάβει το συγκεκριμένο μήνυμα με το video στο τηλέφωνό της.

Με βάση τα στοιχεία του αποστολέα, οι αστυνομικοί πήγαιναν από συσκευή σε συσκευή, κατάσχοντας όλα τα κινητά όσων είχαν δεχτεί ή αποστείλει το συγκεκριμένο μήνυμα, προκειμένου να εντοπίσουν τον αρχικό αποστολέα.

Εάν το video αυτό κατέγραψε πραγματικά τη σκηνή του βιασμού και οι Αρχές έχουν φθάσει στον αρχικό αποστολέα, τότε υπάρχει άλλο ένα σημαντικό στοιχείο, ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους υπόπτους.

Κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερα στόματα ανοίγουν και περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία έρχονται στο φως, όσο και εάν κάποιοι επιμένουν να τα κρατήσουν στο σκοτάδι.


 
Top