Οι νέες δημιουργίες θα κυκλοφορήσουν στους χρήστες iPhone με την κυκλοφορία του iOS 15.4, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε beta, ανέφερε η MacRumors . Τα σχέδια επιλέχθηκαν αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2021 από την Unicode Consortium , έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που επιβλέπει τα πρότυπα emoji σε όλες τις συσκευές.

Το Emojipedia , ένας ιστότοπος αναφοράς emoji, μοιράστηκε τα σχέδια της Apple για τις νέες εικονογραφήσεις αυτή την εβδομάδα μετά την αποκάλυψή τους στο iOS 15.4 beta.

Το πιο πολυσυζητημένο σχέδιο είναι το Pregnant Man και το Pregnant Person .

Όπως εξηγεί το Emojipedia, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ”για αναπαράσταση από τρανς άνδρες, μη δυαδικά άτομα ή γυναίκες με κοντά μαλλιά .”

Ενώ η πρόθεση είναι να παρουσιάσει πιο περιεκτικά σχέδια για ένα διαφορετικό σύνολο χρηστών smartphone, το emoji Pregnant Man έχει πυροδοτήσει συζητήσεις στο διαδίκτυο.

 Prepare for ‘Biting Lips’ and 36 Other New Emoji, Including One of a ‘Pregnant Man’ Credit: Emojipedia

“Πώς μπορείς να κάνεις ένα emoji για κάτι που δεν υπάρχει;” ρώτησε ένας χρήστης του Twitter , στον οποίο ένας άλλος χρήστης απάντησε με ένα emoji που απεικονίζει έναν μονόκερο.

Πολλές αναρτήσεις επικρίνουν το emoji του Έγκυου Άνδρα και δίνουν πολιτικό τόνο, με ορισμένους χρήστες να επιτίθενται στην προπαγάνδα της «αριστεράς » όπως την αποκαλούν για το νέο σχέδιο.
 
Top