Η φράση της Σταματίνας Τσιμτσιλή που έχει εξοργίσει. Τι απαντά η ίδια... 

«Είναι το θέμα πως έχεις μεγαλώσει, γιατί αν ισχύουν αυτά, εγώ είδα τρία νέα ωραία παιδιά που να σου πω και κάτι, δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά- αν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν τα προσυπογράφω, περιμένουμε τη δικαστική και την αστυνομική έρευνα- που δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της».

Αυτή η φράση της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι που έχε εξοργίσει πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα να έχει γίνει Νο.1 trend στο Twitter και να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να της απαντήσουν «δηλαδή ο βιασμός είναι θέμα ομορφιάς».

Τα post που γίνονται με σχόλια για την παρουσιάστρια του πρωινού του είναι εκατοντάδες, με την ίδια να απαντά σε ένα από αυτά: «Εξέφρασα την λύπη, την απογοήτευση και την απέχθεια μου που στην εποχή μας νέα παιδιά προσεγγίζουν έτσι σε μια κοπέλα. Έκλεισα την εκπομπή τονίζοντας ότι μοναδικό θύμα είναι η εικοσιτετράχρονη και πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό της. Αυτό κάνω και θα κάνω!»

Την ίδια πάντως οι έντονες αντιδράσεις, σε συνδυασμό με άλλες εσωτερικές ισορροπίες στον Αlpha, έχουν τροφοδοτήσει έντονες φήμες τις τελευταίες ώρες για τη συνέχιση της εκπομπής με την Στ.
Τσιμτσιλή στο ρόλο της παρουσιάστριας... 
 
Top