Της Ιωάννας Υψηλάντη
Προς Κούλη-"το κράτος είμαι εγώ".
Η Τσέχικη "Δημοκρατία", μόλις... κατήργησε την υποχρεωτικότητα των "εμβολιασμών", για τους πολίτες, άνω των 60 και για ειδικές επαγγελματικές ομάδες πληθυσμού, που είχε επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση με ισχύ από 1ης Μαρτίου του 2022.
Ο νέος Πρωθυπουργός Πετρ Φιάλα, που σχημάτισε κυβέρνηση, στις 17 Δεκεμβρίου, τόνισε ότι "δεν βλέπει κανέναν λόγο, για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς" και η κυβέρνηση του απλώς "θα ενθαρρύνει την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος, με τέτοιον τρόπο, ώστε "να μην βαθύνει τις ρωγμές στην κοινωνία".
Αυτό ήρθε σαν αποτέλεσμα των εκτεταμένων διαδηλώσεων διαμαρτυρίας, κατά της υποχρεωτικότητας, που έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση και είναι η πρώτη απόφαση της νέας.
Μόνο το 62,4% του πληθυσμού της χώρας θεωρούνται "εμβολιασμένοι", ενώ 4 εκατομμύρια πολίτες ανεμβολίαστοι.
Το Ηνωμένο Βασίλειο με την σειρά του κατήργησε μάσκες και εμβολιασμούς, καθώς όλα τα μέτρα, από τα λοκ ντάουν, μέχρι τις μάσκες και τους εμβολιασμούς κρίθηκαν "ανεπιτυχή", επιφέροντας περισσότερες βλάβες στην οικονομία και στην υγεία των πολιτών, απ΄όσες ο κόβιντ. Ειδικά οι εμβολιασμοί απέτυχαν παταγωδώς, να δημιουργήσουν το πολυδιαφημισμένο "τείχος ανοσίας", καθώς αποδείχθηκε ότι αυτό το πειραματικό σκεύασμα, ούτε απαγορεύει την νοσηλεία και τους θανάτους, αλλά ούτε και την μετάδοση, από εμβολιασμένους.
Και επειδή, έρχονται, εκτός από εκλογές και εθνικά και διεθνή δικαστήρια, για υποχρεωτικότητες, πρόστιμα, και εγκλήματα, καλό θα είναι η πρωθυπουργάρα μας, τα κόμματα και το επιτελείο των τηλε-επιστημόνων, που αντιμετωπίζουν την σκόπιμη τροποποίηση του SARS, σε κόβιντ, με ψεύτικα γραφήματα τρόμου και λογοκρισίες, να αρχίσουν να συνειδητοποιούν αυτά που έρχονται!
Κάποιοι το κατάλαβαν νωρίς. Οι αμετανόητοι θα πάρουν την απάντηση τους, απ΄τον λαό, πολύ σύντομα!

 
Top