ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ..

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ  ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ!

ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ....

Διαβάστε την καταγγελία δημότη που αναρτήθηκε σε ομάδα του fb που αφορά το νησί:

 "Ημέρες και μαθήματα  Δημοκρατίας από τον δήμαρχο Σαλαμίνας" 

Κύριε Δήμαρχε,οταν κάποιος έχει αναγνωρίσει το δικαίωμα της ελεύθερης άποψης και έκφρασής όπως εσείς  λόγο του  επαγγέλματος σας  ως δικηγόρος ,δεν πρέπει να τα θέτει υπό τους όρους του ,  και να  λογοκρίνει  την άποψη και την έκφρασή όπως αυτος θέλει και τον βολευει  .... αυτό πρεσβεύει το επάγγελμα σας..ως δικηγόρος ...την Δημοκρατία!

 Εχετε κάνει ένα λάθος  στο να με έχετε κάνει μπλόκ και ευελπιστώ στη διόρθωση του ως θεσμικό  πρόσωπο που είστε, εκτός αν τα καθήκοντα ενός δήμαρχου  επιτάσσουν το μπλογκ της ελεύθερης άποψης μου ή τυχόν  αυτό σας έχουν  συμβουλεύσει να κάνετε!

Όταν κάποια άτομα θεωρούν ότι μία  άποψη περιέχει  κάποια στοιχεία ή δηλώσεις που πιθανόν τους θίγουν πολιτικά ή  δεν τούς  εκφράζουν , τότε τα άτομα αυτά έχουν την ευχέρεια και την ευκαιρία να επιχειρηματολογήσουν και να ανατρέψουν την λανθασμένη άποψη αποδομώντας την με επιχειρήματα που θα ενισχύουν την δική τους θέση και την δική τους  άποψη,και όχι  να μπλοκάρουν πολίτες και ιδρυτές ομάδων κοινωνικών δικτύων  με χιλιάδες μέλη  όπως  έχετε κάνει  κύριε ΔΉΜΑΡΧΕ και  σε εμένα αλλά και σε πολλούς πολίτες του νησιού μας γιατί θεωρείτε ότι ίσως  σας Χάλανε την εικόνα, ή γιατί ίσως θέλετε να ακούτε μόνο μπράβο και συγχαρητήρια το οποίο είναι  δικαίωμα σας ,αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μπλοκάρετε την έκφραση των πολιτών όπως εμένα και των άνωθεν. 

Η   ενδειξη αυτής της   πράξης δείχνει πολιτική   αδυναμία ...δείχνει  μια πολιτική εξουσία  που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να σταθεί σε συνθήκες ανοιχτής δημόσιας αντιπαράθεσης  ή να δεχτεί την  δημόσια έκφραση του  λόγου . 

Οι πολίτες πρέπει να είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τις ιδέες και τις απόψεις τους και τις ερωτήσεις τους  σε αυτά που σε εσάς τον ίδιο όσο και στους αιρετούς σας, είτε σας αρέσουν  είτε όχι !!!



Συνεχώς ζητάτε ενεργούς πολίτες στη πράξη ..... πχ με  εθολοντικη συνείδηση..και γενικά τους Σαλαμινιους να  βαλουν πλάτη  να γίνουν βήμα για μια καλύτερη Σαλαμινα όπως μας αξίζει για ένα καλύτερο αυριο .

Θέλετε να είναι κοντά σας ,να είμαστε κοντά σας ναι όλοι ,αλλά όχι με τον τρόπο που εσείς  δείχνετε ότι προτιμάτε. 

Όταν μπλοκάρετε τους κατοίκους πράγμα που το κάνουν και οι εκλεγμένοι  αιρετοί σας, τους ΚΌΒΕΤΕ την δυνατότητα να συμμετέχουν αλλά πόσο μάλλον να  ενημερωθούν  στην  δημοσια ενημέρωση  που κάνουν μέσω των κοινωνικών τους δικτύων.

 Τους έχετε αποκλείσει από την κοινωνική πολιτική  ενημέρωση τους ως  Δήμαρχος ,πρέπει να καταλάβετε ότι κανετε αποκλεισμό ως ΔΉΜΑΡΧΟΣ και όχι ως Παναγόπουλος Γιώργος . 

Για επόμενα χρόνια μεχρι της εκλογες ειστε ο Δήμαρχος του νησιού και όχι ο Γιώργος  Παναγόπουλος Δικηγόρος

Στα προσωπικά σας προφίλ δεν μας αφορούν ,ούτε θέλουμε να είμαστε φίλοι σας ,μπορείτε να έχετε οποίους φίλους θέλετε και να διαγράψετε οποιον θέλετε, δικαίωμα σας..... ,στο ΕΠΊΣΗΜΟ ΠΡΟΦΊΛ του Δημάρχου Σαλαμίνας το να μπλοκάρετε κόσμο όπως και εμένα για την κριτική που κάνουμε εκφέρωντας την άποψη μας με σχόλια η με ερωτήσεις  είναι απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό!!

Κυριε δήμαρχε λυπάμαι πάρα πολύ για την δημοκρατία σας .......πραγματικά θυμίζουν καθεστωτικές ιστορίες που έχουμε διαβάσει σε κείμενα του  παρελθόντος,και δυστυχώς τα ζούμε και εμείς εν έτη 2022.



ελπίζω να μην Συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο και να κρατάτε της εκλογικές σας υποσχέσεις,άλλιως δεν έχουν καμία πολιτική  αξία !!!

Γιώργος Κρανιδιώτης

 
Top