Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής ο Ηλίας Γκιώνης, με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει στα social media σχετικά με τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη από γόνο επιχειρηματικής οικογένειας.

Ο Ηλίας Γκιώνης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ιωάννα Τούνη που διέψευσε χθες τις φήμες πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος ήταν ο άνθρωπος που διέρρευσε το ροζ βίντεό της.

«Το όνομα που έδωσε η κ. Τούνη χθες στη δημοσιότητα, αν κάνετε μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει πουθενά. Δεν υπάρχει ούτε μια αναζήτηση όπου να βγάζει αυτό το όνομα. Δεν αμφιβάλλων ότι μπορεί να υπάρχει αυτός ο κύριος. Και αν υπάρχει το όνομά του στο διαδίκτυο είναι από τα λεγόμενα της κ. Τούνη που έγιναν άρθρα.

Από την άλλη αν θέλετε να μιλήσουμε για πλήρη αλήθεια, ξέρουμε από εκείνο το διάστημα, έχει γίνει έρευνα και όπως όλα δείχνουν η κ. Τούνη το έληξε εξωδικαστικά, πήρε αρκετά χρήματα για να μη μιλήσει περαιτέρω.

Τώρα γιατί το επαναφέρει δεν ξέρω. Εγώ ένα πράγμα μπορώ να υποθέσω. Ότι η κ. Τούνη θέλει για ακόμη μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα από όλους εμάς που ψάχνουμε για την υπόθεση. Γιατί όπως είδατε, δυο μέρες τώρα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι δεν έχουν βγάλει πράγματα για την υπόθεση, αλλά το ότι η κ. Τούνη αποκάλυψε ποιος έβγαλε το βίντεό της παίζει μέσα σε λίγες ώρες παντού.

Επίσης να αναφέρω πως η κ. Τούνη είναι γνωστό πως είναι φίλη με όλους τους ανθρώπους αυτούς που κατηγορούνται για όλο αυτό το πράγμα, όπως και για τον κύριο που έκανε το ποστ και παραδέχτηκε πως έχει κάνει το έγκλημα. Η κυρία Τούνη έχει άμεση επαφή με όλους αυτούς μαζί. Αυτό που κάνει η κ. Τούνη για μένα είναι ξεκάθαρα ανήθικο.

Επίσης ανέφερε στο βίντεό της, ότι φημολογείται βιασμός. Δε φημολογείται ο βιασμός, φημολογούνται απλά τα ονόματα. Είναι απαράδεκτο, θα έπρεπε να ντρέπεται. Η απάντησή της είναι απαράδεκτη. Είναι γυναίκα και έχει υπάρξει και η ίδια θύμα. Το έχει λύσει όλο αυτό εξωδικαστικά και έχει πάρει κάποι
α χρήματα. Αυτό λέει πάρα πολλά και για το ποιόν της κυρίας Τούνη. Εγώ αυτό έχω να πω μόνο» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.


 
Top