Κατάθεση- βόμβα στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης μιας 27χρονης κοπέλας, η οποία, καταγγέλλει βιασμό από εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα.


Η 27χρονη κοπέλα, την Παρασκευή το μεσημέρι, επισκέφθηκε τον εισαγγελέα συνοδευόμενη από τη μητέρα της και κατήγγειλε βιασμό το 2016 όταν ήταν 21 ετών, κατονομάζοντας ως βιαστή της πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», η κοπέλα που ήταν κάτοικος Αθηνών τότε, είχε αναχωρήσει από την πρωτεύουσα για τη Θεσσαλονίκη με μια φίλη της. Κάποιο από τα βράδια που παρέμεινε στη συμπρωτεύουσα, επισκέφθηκε ένα νυχτερινό κέντρο μαζί με τη φίλη της.

Όπως καταγγέλλει η 27χρονη σήμερα κοπέλα, γνώρισε τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Παρά το ό,τι - όπως η ίδια δηλώνει - δεν είχε πιει ποσότητα αλκοόλ, εκείνο το βράδυ έχασε πλήρως την αίσθηση του χώρου και του χρόνου, ωστόσο θυμάται ορισμένα πράγματα που συνέβησαν εκείνη τη νύχτα.

Στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης, η 27χρονη κατήγγειλε πως βιάστηκε από άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας και ο οποίος διαδραματίζει σε αυτή την υπόθεση κεντρικό ρόλο.

 
Top