Γιος πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας από την Αθήνα συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 24χρονης κοπέλας ότι τη βίασε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η 24χρονη κοπέλα πέρασε στις 2 Ιανουαρίου το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας του Λευκού Πύργου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του 27χρονου για βιασμό, με αποτέλεσμα λίγες ώρες ....αργότερα ο γνωστός επιχειρηματίας να εντοπιστεί, οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες και εν συνεχεία να περάσει απο εισαγγελέα και ανακριτή.

Με ομόφωνη απόφαση, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα.


Να σημειωθεί ότι έχει ξεσπάσει θύελλα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη στάση πολλών μεγάλων μέσων ενημέρωσης που “έθαψαν” το γεγονός προφανώς λόγω της “καταγωγής” του φερόμενου ως δράστη.


Ευαγόρας Λεβέντης, Κωνσταντίνος Λεβέντης , Μάνος Παπαδόπουλος , Κωνσταντίνος Πετρογιαννάκης, Χασάν και Μπάμπης Τοόλιας, αυτοί είναι οι βιαστές 24 κοριτσιού σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.



 
Top