Της Ιωάννας Υψηλάντη
Σίγουρα, κάτι σοβαρό συμβαίνει με την νοητική κατάσταση, όσων φωνάζουν και χειροκροτούν το... αφήγημα των υποχρεωτικών εμβολιασμών!
Δεν μπορώ να ξέρω, αν η πτώση του ανθρώπινου IQ οφείλεται, σε υπέρμετρο εγωισμό, σε λάθος εκτιμήσεις, που δεν παραδεχόμαστε, σε παρενέργειες της καραντίνας, του εμβολίου, της έμφυτης υποταγής, ή της φτώχειας, αλλά κάποιοι καταπίνουν, αμάσητα,  "επιχειρήματα", που μόνο γέλια προκαλούν και στην συνέχεια, τα διαδίδουν, ως ΤΗΝ απάντηση, σε όποια διαφωνία.
- "Επιχείρημα" 1ον): "Μα δεν βάζουμε πρόστιμο, αν δεν φοράς ζώνη, ή κράνος";; Ουάου! Εκστασιάστηκα! Με ρούμπωσες μεγάλε Βασιλακόπουλε!
Ξέρεις, όμως, το κράνος, δεν μπαίνει στις φλέβες μου! Δεν μου ρυθμίζει το ανοσοποιητικό μου! Δεν απειλεί, αν έτσι πιστεύω, τον οργανισμό μου! (Αυτοί κάποτε πήραν δίπλωμα Ιατρικής!😂)
- "Επιχείρημα" 2ον): Οι ανεμβολίαστοι έχουν καταλάβει τις ΜΕΘ και δεν μπορούμε να νοσηλεύσουμε, άλλες περιπτώσεις! Ξανά ουάου!
Αντί να "δέρνουν τον γάιδαρο, δέρνουν το σαμάρι"! Ο γάιδαρος, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η κυβέρνηση, που, επί 2 χρόνια γνωρίζει τις επιπτώσεις, που απειλούν το Δημόσιο σύστημα Υγείας και ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Τι δωρεές σε ΜΕΘ έγιναν, τι "διπλάσιες ΜΕΘ" έφτιαξαν και πανηγύριζαν σαν τον Παττακό, τι δήθεν "επιτάξεις" έκαναν! Παραμύθια, χωρίς δράκο! 7.000 υγειονομικοί απλήρωτοι, χωρίς δικαίωμα εργασίας αλλού, χωρίς μισθό, γιατροί και προσωπικό με συμβάσεις, που λήγουν σε 30 μέρες, όλοι απλήρωτοι, για τις εφημερίες τους και τα 3ημερα ξενύχτια τους και αναρωτιούνται, γιατί πεθαίνει κόσμος! Ποιος θα κοιτάξει τον ασθενή σε ΜΕΘ;; Ενας γιατρός, για 20 άτομα;; Οποιος το πιστεύει, έχει τρελαθεί!
- Επιχείρημα 3ον): "Οι άνω των 60 ετών, ανεμβολίαστοι, γεμίζουν τα νοσοκομεία." Γνωρίζετε ότι ΜΟΝΟ το 20%, από τους άνω των 60 είναι ανεμβολίαστοι;; Και ότι τουλάχιστον ένα 10% επιπλέον έχει νοσήσει και δεν νοσεί;; Το 10%, βρε ανεγκέφαλοι, "γεμίζει τα νοσοκομεία";; Καθόλου δεν περνάει απ΄το μυαλό σας, μήπως είναι  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 60άρηδες, 50άρηδες κλπ, που τις γεμίζουν;;
Τι μίσος είναι αυτό, που σας έχουν περάσει;; Τι φόβο πια;;
Δεν δεν μας δίνουν πραγματικά στοιχεία, μας αποκρύπτουν τις πραγματικές αιτίες των θανάτων, αποκρύπτουν τις παρενέργειες των εμβολίων και δεν τις δηλώνουν στις "κίτρινες κάρτες", όπως επιβάλλεται! Οι γιατροί και το προσωπικό είναι φιμωμένοι, οι ανεξάρτητοι επιστήμονες διώκονται και λογοκρίνονται και ακόμα πιστεύετε στις μπουρδολογίες τους;;
- Επιχείρημα 4ον): Για να εμβολιαστούν όλοι οι άνω των 60, "Ναι! Να τους βάλουν πρόστιμα!" Εσείς, που τα λέτε αυτά, ΠΩΣ θα πείσετε αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν την πρώτη δόση, όταν εσείς έχετε κάνει τρεις, είστε πλήρως εμβολιασμένοι και φοβάστε μην σας κολλήσουν οι ανεμβολίαστοι;; Γιατί πρέπει ο άλλος, υγιής, να βάλει ντε και καλά τον ιό, στο σώμα του, αφού ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ, ούτε από τους εμβολιασμένους!
ΟΙ ΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ, ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, στο μεγαλύτερο ποσοστό, ΓΕΜΙΖΟΥΝ!
Ανεξάρτητα, από αυτά που λένε οι τηλε-επιστήμονες, αυτά που λένε τα κόμματα σας, οι φοβισμένοι συγγενείς σας, σας έχει μείνει ίχνος λογικής, για να σκεφτείτε μόνοι σας, αντί να παπαγαλίζετε;;

 
Top