Για δεύτερη τετραετία επανεξελέγη πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Δημήτρης Βερβεσός, από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν χθες και την Κυριακή.

Στη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), συμμετείχαν 8.084 από τους 23.397 Αθηναίους δικηγόρους που έχουν δικαίωμα ψήφου. Έγκυρα ήταν τα 7.693 των ψηφοδελτίων, άκυρα τα 139 και λευκά τα 252.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Δημήτριος Βερβεσός έλαβε 4.599 ψήφους (59.78%), ενώ ο Δημήτριος Αναστασόπουλος έλαβε 3.094 (40.22%). Έτσι, Πρόεδρος του ΔΣΑ επανεκλέγεται για την τετραετία 2022 – 2025 ο κ. Δημήτρης Βερβεσός.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Β΄ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο επανεκλεγής Πρόεδρος Δημήτρης Βερβεσός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι ευγνώμων στους Αθηναίους Δικηγόρους που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και στάθηκαν δίπλα μου. Θα αρθώ στο ύψος της ευθύνης που μου αναλογεί.
Ήταν μια ηχηρή αναγνώριση του έργου που επιτελέστηκε κατά τη θητεία μας μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μεγάλη τιμή που μου επιφυλάξατε.
Θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για τον κλάδο.
Θέλω να κάνουμε όλοι μαζί βήματα μπροστά.
Να αναβαθμίσουμε το κύρος μας, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να στηρίξουμε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη την προστασία του Συλλόγου, να υπερασπιστούμε τα ατομικά δικαιώματα και τις κοινωνικές ελευθερίες των πολιτών.
Ο αγώνας θα είναι διαρκής, καθημερινός, με ενότητα, συνεργασία και σκληρή δουλειά.
Συγχαίρω τον Δημήτρη Αναστασόπουλο για τον αγώνα που έδωσε.
Θα ολοκληρώσουμε το όραμά μας για τη Δικηγορία του αύριο».


 
Top