Άφθονο γέλιο προκάλεσε στο Twitter η παρουσίαση της επιστροφής στην Ελλάδα του γιου βιομηχάνου -ώστε να αναλάβει καθήκοντα στην επιχείρηση του πατέρα του- ως brain gain, από τον πρωθυπουργό.


Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης κατά την εκδήλωση του προσυνεδρίου της ΝΔ στα Ιωάννινα έφερε ως παράδειγμα brain gain, την επιστροφή του Παύλου στην Ελλάδα ο οποίος είναι γιος των Πέτρου Σεπετά και της Μαρίας Θεοχάρη, ιδρυτών της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεως και ιδιοκτητών της «Βίκος».Παράλληλα, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού προκάλεσαν και την έκρηξη ορισμένων χρηστών του Twitter οι οποίοι σημειώνουν ότι ενώ η κυβέρνηση μιλά για brain gain, η κόρη του πρωθυπουργού εργάζεται στο εξωτερικό.

«Ο Παύλος επέλεξε, αφού σπούδασε στο εξωτερικό στο Georgia Tech, από τα καλύτερα τεχνολογικά πανεπιστήμια στον κόσμο, να γυρίσει στον τόπο του, γιατί φοβήθηκε μήπως χάσει το τρένο μιας χώρας που προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Είναι το καλύτερο παράδειγμα νέων παιδιών που αντιλαμβάνονται πια ότι στη χώρα τους μπορούν να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν. Επιλέγει να γυρίσει στην Ελλάδα γιατί βλέπει μέλλον στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρωθυπουργός, με τους χρήστες του twitter να εκτοξεύουν όλο το βιτριολικό τους χιούμορ.

 

 

ΑΥΓΗ
 
Top