Άρχοντας σε όλα του ο διακεκριμένος Κερατσινιώτης γιατρός...

Οι εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ έχουν μπει στην τελική ευθεία και οι υποψήφιοι πρόεδροι έχουν εντείνει στο έπακρο τις προσπάθειες τους για την κατάληψη της προεδρίας του κόμματος. Στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα βλέπουμε τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ (ή πρώην ΠΑΣΟΚ αν θέλετε) να έχουν  ταχθεί υπέρ κάποιου υποψήφιου και να ξεκατινιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό την προώθηση της επιλογής τους..

Παρατηρώντας όλα αυτά δεν...μπορούμε να μην σχολιάσουμε θετικά την ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΤΑΣΗ του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και διακεκριμένου γιατρού της πόλης  του Κερατσινίου, κ. Γιάννη Τσούτσα  που για ακομη μια φορά διδάσκει ήθος και ανθρωπιά.

Ο δημοφιλής Κερατσινιώτης επιστήμονας που αφουγκράζεται την κοινωνία και τις δύσκολες στιγμές που περνάνε  οι πολίτες λόγω πανδημίας και οικονομικής κρίσης αντί να αναλώνεται σε άνευ σημασίας ενέργειες, προσπαθεί να κρατήσει την ενότητα του κινήματος ,τηρώντας μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ στάση σε όλη αυτήν την διαδικασία, τονίζοντας προς όλες τις πλευρές ότι , δεν πρέπει να πάει χαμένη η διπλή παρακαταθήκη που άφησαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Φώφη Γεννηματά.

Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για το ποιον υποψήφιο θα ψηφίσει στις εκλογές του Δεκεμβρίου, είναι όμως σίγουρο ότι η επιλογή του αποτελεί βαρόμετρο για την εκλογική βάση της Β Πειραιά...

 
Top