ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ κας ΕΛΕΝΗΣ  ΔΑΒΓΙΩΤΗ 

Φίλες και φίλοι επειδή έχω ένα μειονέκτημα να είμαι ειλικρινής, για αυτό και δεν θα γίνω ΔΉΜΑΡΧΟΣ. Και το λέω αυτό γιατί μόνο όταν λες ψέματα μπορείς να προκόψεις.  Και εξηγούμαι.  Εχουμε ακούσει σχεδόν όλοι μας τον κ ΔΉΜΑΡΧΟ να καυχιέται λέγοντας ότι έκοψε τα τροφεία από τα παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς.( Και σιγά τα τροφεία για   οικογένειες με 40 και 50.000 εισόδημα το χρόνο) ψέματα ένα πολύ μεγάλο ψέμα στη θεωρία ναι. .Στην πράξη όμως όχι. Φίλοι μου για τη φετινή χρονιά έχουμε πάρει 500 παιδιά στο σύνολο για τους παιδικούς σταθμούς. Τα 277 τα έβαλε ο Δήμαρχος στους παιδικούς σταθμούς γιατί είχανε πάρει το voucher το ΕΣΠΑ (άρα εισπράττει χρήματα)

και 223 έβαλε χωρίς ΕΣΠΑ. και υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν μπει ακόμη σε βρεφικούς σταθμούς, γιατί  αυτή είναι η αντίληψη του, θα μπορούσε να αφήσει έξω παιδιά με το voucher, να απορροφηθούν απο ιδιωτικούς σταθμούς που έχουν κενές θέσεις,  και να προωθήσει τα παιδια για να μπορέσουν και οι γονείς τους να δουλέψουνε.

 Αυτός είναι ο Δήμαρχος. Όταν ήμουν πρόεδρος παιδικών σταθμών οι παιδικοί σταθμοί είχανε χωρητικότητα για 700 παιδιά . ο Δήμαρχος έχει συρρικνώσει όλους τους χώρους, αυτή είναι η διαχείριση του. Τώρα Τι λέτε τα έκοψε τα τροφεία η παίρνει τα διπλάσια ??και έχει αφήσει τα παιδιά των συμπολιτών μας απέξω??? Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ελένη Δαβγιώτη- Ρούκουνα

 
Top