΄


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΓΙΑΤΗ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ FB κ ΓΙΩΡΓΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..

ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΕΙ ΕΔΩ ...ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ κ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ  ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙ ΕΝΩ  ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...

ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ..

ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ΠΑΛΙ) ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΓΙΑΤΗ




"""**Όταν φτάνεις στον πάτο και δεν έχεις επιχειρήματα ασχολησε επί του προσωπικού!""

Το πάτε σε προσωπικο επίπεδο,και όχι σε πολιτικό βλέπω για άλλη μια φορά.

Αλλά δεν θα κάνω πίσω με τίποτα δέχομαι την πρόκληση.

Αντιδήμαρχε και πρόεδρε του αμπελακίου αν δεν αντέχετε την πολιτική  κριτική της καθημερινότητας να πάτε ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ!!!!

Τώρα αν έχετε θέμα στο πως ζω,γιατί τώρα κατάλαβα ποιοί  κάνουν την  διασπορά των fake news στο να μην  εργάζομαι, ΚΑΙ ΠΟΙΟ είναι το ΚΊΝΗΤΡΟ με το υπονοούμενο που είναι ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΚΟ ,ελάτε να πάμε στον λογιστή μου και η πρόεδρος και εσείς αφού έχετε την πρεμουρα του βιοπορισμού μου , η  εκεί που εργάζομαι , και θα τα μάθετε όλα ,παντός δεν Ζω από τον μισθο του #δήμου ούτε έχω έσοδα από τον δήμο.

Συνεχίστε είστε σε καλο δρόμο!!!

Όσο για το κοιμητήριο πριν 6 μέρες τα ανέβασα με ημερομηνίες και ώρες,  και πριν 2 ημέρες το ξανά έκανα και εβαλα και τους σάπιους κάδους που είναι εκεί από τον Μάρτιο του 2020 μπας και τα πάρετε και αυτά !!!!







Όσο για το κοιμητήριο ,σωστά κάνατε και καθαρίσατε όπως βλέπω στης φωτογραφίες από τα ίχνη των βαρών οχημάτων,δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού πέρσι ξανά έκανα την καταγγελία,λογικό ήταν να μην προλάβει να τα δει το υγειονομικό για άλλη μια φορά .



Αλήθεια το κοντέινερ της αποθήκευσης που είναι όπως υποσχέθηκατε;;!

Έχετε καμια φωτογραφία πριν της 25 Οκτωβρίου με ημερομηνία αν έχετε ;;;;🤣

Και τέλος οπότε θέλετε ραντεβού στην Σκουζέ,το να με απειλητε δεν με τρομάζει ,άλλωστε είναι η μέθοδος του αδύναμου.

ΥΓ

Ευχαριστώ πολύ που σε όλο το νησί κάνουν παράπονα για τους δρόμους οι συμπολίτες μου ,και σε  όλο το αμπέλακι ένας από τους 3 δρόμους επιλέξατε να  φτιάξατε τον  δικό μου αυτά τα 100 μετρα, ΤΥΧΑΊΟ;;;;;;;;αλλά δεν υπήρχε ούτε υπάρχει ποτέ περίπτωση να πιστέψατε ότι θα σταματήσω να σας κάνω κριτική φτιάχνοντας μου  το δρόμο!!!!




 
Top