Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Πάπας: «Το εμβόλιο σώζει ζωές,
ΟΧΙ στις ιδιοτροπίες (καπρίτσια) για την
...

"πιο διάσημη δόση"»!
(Il Papa: «il vaccino salva vite, no a capricci per la "dose più famosa"»)

Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει η παπική εκκλησία.

Τώρα ο Μπεργκόλιο ζητά από τους γίγαντες της τεχνολογίας περισσότερη δέσμευση ενάντια στις "θεωρίες συνωμοσίας" για τα "πειραματικά γενετικά σκευάσματα", όπως χαρακτηρίζουν στις έρευνες τους τα "εμβόλια" τους οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες Big Pharma.

Οι αθεόφοβοι δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο... Αν υπήρχε κόλαση, έχουν εξασφαλίσει θέση στην πίστα... Θεομπαίχτες του σατανά!

Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου καί θύραν περιοχής περί τά χείλη μου...

Θα ήταν απολύτως κατανοητό και φυσικά ανεκτό για το "καλό" των ανθρώπων ο "επιστημονισμός" του καθολικισμού για την αντιμετώπιση της "πανδημίας": Όταν έγινε γνωστό από τους Ιταλούς επιστήμονες (όπως όταν ενημέρωσαν οι "εδικοί" με επικεφαλής τον τιτάνιο επιστήμονα Τσιόρδα τη Σύνοδο της εκκλησίας της Ελλάδας), πως για την παρασκευή των "εμβολίων" χρησιμοποιούνται "κύτταρα από εκτρωτικά έμβρυα", η στάση του Βατικανού χαρακτηρίζεται από εντιμότητα. Συγκλήθηκε το "Συμβούλιο Πίστης του Βατικανού" και λόγω της αναγκαιότητας των θαυματουργών εμβολίων για να σωθεί η ανθρωπότητα... δόθηκε -μάλλον με εντολή του θεού στον πάπα- "άφεση αμαρτιών", ώστε να μην υπάρξει ηθικό πρόβλημα στους καθολικούς Χριστιανούς. Έτσι κατανοούμε και την ιεραρχία της δικής μας εκκλησίας που ανησυχεί για τις καθυστερήσεις των εμβολιασμών.

Σήμερα ο πάπας Φραγκίσκος επικαλείται τον Θεό σε μια προσπάθεια να ωθήσει τους γίγαντες της Silicon Valley να λογοκρίνουν περισσότερο περιεχόμενα «θεωριών συνωμοσίας» & «ρητορικής μίσους»...

Ο πάπας το δήλωσε αυτό κατά τη διάρκεια της "Παγκόσμιας Συνάντησης Λαϊκών Κινημάτων", μιας σκοτεινής οργάνωσης που δημιουργήθηκε για να προωθήσει, λένε, την «κοινωνική δικαιοσύνη» και να καταπολεμήσει τον «ρατσισμό» με τη βοήθεια όλων των παγκόσμιων θρησκευτικών ηγετών.

Πάπας Μπεργκόλιο: «Στο όνομα του Θεού, ζητώ από τους τεχνολογικούς γίγαντες να σταματήσουν να εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη αδυναμία, την ευπάθεια των ανθρώπων, για το κέρδος χωρίς να ανησυχούν για τη διάδοση ρητορικής μίσους, δελεασμού, ψευδών ειδήσεων, θεωριών συνωμοσίας και πολιτικής χειραγώγησης».

Ο καθολικός ηγέτης προφανώς πιστεύει ότι είναι χριστιανικό και θεϊκό να επιτρέπεται σε μεγάλες εταιρείες να εξαλείψουν την ελευθερία του λόγου.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της "αλλεργίας" που πλήττει τον Μπεργκόλιο, την παπική εκκλησία γενικότερα αναφορικά με την ελευθερία του λόγου. Είναι δεδομένο πως ο πάπας θα ήθελε να εξαλειφθεί η ελευθερία του λόγου, και συκοφαντεί τους επικριτές των εμβολίων ότι εκτελούν "το έργο του διαβόλου". Στην πραγματικότητα, κάθε δράση και θέση του είναι για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης, της οποίας είναι πρόθυμη μαριονέτα.

Αρχική πηγή: summit.news

Σχετικά με το θεάρεστο "χριστιανικό" έργο του καθολικισμού:

«Κάτι σάπιο υπάρχει στην Δανιμαρκία»...
μονολογεί ο Δανός πρίγκηπας Άμλετ...
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ,
"Η Τραγική Ιστορία του Άμλετ, Πρίγκιπα της Δανιμαρκίας", 1602
[Βλέπε, σε: Ο Πάπας αφορίζει τους αντί-εμβολιαστές!]

Να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας;

Ποιος είναι ο πάπας που αφορίζει τους "αντί-εμβολιαστές" και ζητάει -από τον θεό ο αθεόφοβος-, να βοηθήσει τις πολυεθνικές ώστε να λογοκρίνουν «θεωρίες συνωμοσίας»;

Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος;

Η απάντηση, εδώ: Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!
 
Top