Κινητικότητα στις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των επικείμενων εκλογών για την ανάδειξη των πολιτικών οργάνων του κόμματος.

Οι Νομαρχιακές, Τοπικές επιτροπές οι οποίες πρόκειται να εκλεγούν, προφανώς θα σηματοδοτήσουν και τον βαθμό επιρροής των πολιτικών τάσεων εντός του κυβερνώντος κόμματος και συνεπώς, η μάχη μεταξύ των υποψηφίων έχει ανάψει για τα καλά.

Στην ΝΟΔΕ Β΄Πειραιώς, τάραξε τα νερά η υποψηφιότητα Βασίλη Αδαμόπουλου μια υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής, που άλλαξε τα δεδομένα. Ο κ.Αδαμόπουλος, με ένα βαρύ βιογραφικό έχει ήδη το προβάδισμα έναντί της Σταματούλας Ανδιτσοπούλου και του Θανάση Κατσιρούμπα.  

Στην ΔΗΜ.Τ.Ο Κερατσινίου – Δραπετσώνας αναμένεται ντέρμπι μεταξύ του κ.Χρυσικόπουλου και του κ.Κούβαρη.

Στην Σαλαμίνα μεγάλο προβάδισμα έχει η κα.Βενετσάνου ενώ αποδυναμωμένη είναι η νυν πρόεδρος κα. Μιχάλαρου.

Προβάδισμα έχει και στην ΔΗΜ.ΤΟ Κορυδαλλού ο Στέφανος Βαγενάς έναντι του κ.Μάρκου, που δεν μπορεί να συσπειρώσει την γαλάζια βάση.

Στο Πέραμα η Βεατρίκη Βαρούτη, είναι αυτή που έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι του κ.Ψαρρά.

Στην ΔΗΜ.ΤΟ του μεγαλύτερου Δήμου της Β΄Πειραιά δηλαδή του Δήμου Νικαίας – Αγ.Ι.Ρέντη, το μεγάλο φαβορί είναι η υποψηφιότητα, του κ.Μέλλου, ο οποίος μάλιστα έχει την στήριξη πολλών αντιδημάρχων του Δήμου. Αποδυναμωμένες οι υποψηφιότητες των κ.κ Θωμαϊδη και Σταυρίδη.

Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ είναι στις 24/10 ενώ υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. 

Μας το έστειλε: "Ο Νεοδημοκράτης"

 
Top