Σήμερα το πρωί, οι συνήγοροι του τηλεπωλητή, ενίοτε και με άλλες ιδιότητες, ζήτησαν νέα αναβολή, η 10η κατά σειρά, αφού όπως ισχυρίστηκαν ο Μένιος Φουρθιώτης παραμένει εγχειρισμένος και μη δυνάμενος να μετακινηθεί, στο ΚΑΤ! Προς βεβαίωση αυτού του ισχυρισμού προσκόμισαν και ένα έγγραφο του νοσοκομείου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου φώναζε και διαμαρτυρόταν, ισχυριζόμενη ότι όλα είναι ψέματα και ζήτησε να επισκεφτεί Ιατροδικαστής τον κατηγορούμενο για να διαπιστώσει αν όσα περιγράφονται στην βεβαίωση του νοσοκομείο την αλήθεια. 


Η πρόεδρος της έδρας της απάντησε: " Είναι δυνατόν να αμφισβητήσουμε δημόσιο έγγραφο νοσοκομείου;" Είναι προφανές ότι αυτή η θέση της προέδρου δεν χώρα κανένα σχόλιο! 

Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 16/3/2022 με την προϋπόθεση βεβαίως ότι ο Φουρθιώτης θα μπορεί να τιμήσει με την παρουσία του την αίθουσα των Ελληνικών δικαστηρίων και να εξηγήσει αν πήρε ή όχι τις 200.000 ευρώ από το σπίτι της μηνύτριας Τζούλιας Αλεξανδράτου.


Σχετικό ρεπορτάζ

9η ταπείνωση του κράτους δικαίου; Στο εδώλιο αύριο ο Φουρθιώτης για τα 200.000 ευρώ που έκαναν "φτερά" από το σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Οι συνήγοροι του τηλεπωλητή θα ζητήσουν ξανά αναβολή. Την αξιοπρέπεια της δικαιοσύνης ποιος θα την υπερασπίσει; Οι "μπερδεμένες" αναρτήσεις του και... ο άφαντος Ιατροδικαστής!  
 
Top