Διάσημος ποδοσφαιριστής δολοφόνησε οδηγό αυτοκινήτου για την προτεραιότητα στην Τουρκιά και αναζητείται από την Αστυνομία.
Συγκεκριμένα, σοκαρισμένη η Τουρκία από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός οδηγού αυτοκινήτου και τον τραυματισμό τεσσάρων πολιτών από πυροβολισμούς πρώην ποδοσφαιριστή, του Σεζέρ Οζτούρκ.

Ο πρώην παίκτης της Φενέρ, της Μπεσίκτας και της Λεβερκούζεν, πυροβόλησε και σκότωσε τον Χαλίμ Ιμπραχίμ έπειτα από διαφωνία που είχαν για την προτεραιότητα σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, όταν ο πρώην παίκτης της Φενέρ και ο συνοδηγός του οχήματός του είχαν έντονη λογομαχία με τους επιβάτες ενός άλλου αυτοκινήτου.

Ακολούθησε καβγάς, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και ο συνοδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου του ποδοσφαιριστή φέρεται να ήρθε στα χέρια με τον 24χρονο Χαλίλ, ενώ ο Οζτούρκ πυροβόλησε μέσα από το αυτοκίνητό του.

Ο Χαλίμ Ιμπραχίμ, πατέρας δυο παιδιών, είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες, ενώ ο πατέρας του, ο αδελφός του και δυο φίλοι του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ ο φίλος του φέρεται να παραδόθηκε.
 
Top