Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στο Κρεμλίνο κι ο Ρώσος πρόεδρος προαναγγέλλει τη οριστική νίκη του προέδρου Άσαντ επί των «τρομοκρατών»...

Περίεργη η "έκπληξη" των διεθνών ΜΜΕ και των "αναλυτών" σε διατεταγμένη υπηρεσία. Για ακόμη μία φορά τους "διαφεύγει" πως η εποχή κυριαρχίας των ΗΠΑ, της λεγόμενης "Ευρωπαϊκής Ένωσης" και του ΝΑΤΟ... έχουν δύσει προ πολλού. Έχουμε πολλές φορές διαπιστώσει (Οκτώβρης 2016): Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!

Περίεργη η "έκπληξη" της "πολιτισμένης" δύσης με τους χιλιάδες μισθοφόρους-φονιάδες της στη Συρία, για την ανατροπή του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ" με την "αραβική άνοιξη made in USA". Θέλουν να μας πουν πως δεν γνώριζαν ότι από τα τέλη του 2015 η μεγαλύτερη επιχείρηση τρομοκρατίας της "πολιτισμένης" δύσης είχε τελειώσεις από τα τέλη του 2015 [Βλέπε, σε: Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει].

Ο Πούτιν, επαίνεσε τον πρόεδρο Άσαντ για την επανεκλογή του [Βλέπε, σε: Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας: "Οι προεδρικές εκλογές που έγιναν στην πατρίδα μας και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα του λαού της Συρίας..."] και την απόκτηση ελέγχου του 90% των εδαφών μια δεκαετία μάχης εναντίον της τρομοκρατίας: «Οι τρομοκράτες είχαν υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές και η συριακή κυβέρνηση, με επικεφαλής εσάς, ελέγχει το 90% των εδαφών».

Αυτή η μεγάλη αντιιμπεριαλιστική νίκη του Συριακού λαού, το Στάλινγκραντ του 21ου αιώνα, ήταν κι ένα ηχηρό χαστούκι σε όλες τις κυβερνήσεις της αποικίας Ελλάδα (με "αριστερό" ή δεξιό προσωπείο)

* Η ντροπή να 'σαι Έλληνας! Ηχηρό χαστούκι στους ιμπεριαλιστές και... στον Δένδια!

 

* Χρόνια Πολλά... Λιοντάρι της Δαμασκού!

Επτά (7) ολόκληρα χρόνια ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας
"Θα απελευθερώσουμε και το τελευταίο εκατοστό Συριακής Πατρίδας..."

Κι αυτό σημαίνει Ιντλίμπ, Αφρίν (τουρκική κατοχή), Βόρεια Συρία (αμερικάνικη κατοχή μαζί με Ισραήλ και Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών) και το Γκολάν (ισραηλινή κατοχή)!
 
Top