Με μια ήττα και μια ισοπαλία στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Interwetten Superleague, ο Άρης προφανώς δεν έκανε την αρχή που επιζητούσε. 
Και δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα όσο και οι εμφανίσεις του με αποκορύφωμα αυτή στη Νίκαια. Η ομάδα ήδη ένιωσε τις αντιδράσεις του κόσμου και σήμερα (18/9), πριν την έναρξη της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε την ευθύνη της ήττας καλώντας όμως τους παίκτες να πράξουν το ίδιο.

«Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την ήττα. Είναι δική μου, όμως πρέπει κι εσείς να αναλάβετε τις δικές σας από εδώ και πέρα. Δεν γίνεται πριν 10 μέρες στα φιλικά να έχουμε πολύ καλή εικόνα και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο κι ξαφνικά να εμφανίζουμε τέτοια εικόνα. Ο καθένας μας από εδώ και πέρα να πράξει αυτό που είναι υποχρεωμένος απέναντι στο σύλλογο . Δεν υπάρχουν δικαιολογίες», είπε.


Ο προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι όλοι μαζί «οφείλουμε να βρούμε τι φταίει και πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς κι εμείς έχουμε ευθύνες. Αδικούμε πρώτα απ' όλα τους εαυτούς μας με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί».

Στη Θεσσαλονίκη και ο Καρυπίδης

Στην αυριανή (19/9) προπόνηση προβλέπεται να βρεθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος αποφάσισε την επιβολή χρηματικού προστίμου σε όλους μετά την ήττα από τον Ιωνικό και σκοπεύει να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι σε όλους
Για την ακρίβεια, θα μιλήσει σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο καθώς μπορεί να δεχθεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα αλλά όχι εμφανίσεις σαν κι αυτή της ομάδας κόντρα στον Ιωνικό.

Πηγή:www.gazzetta.gr
 
Top