Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και κατά κάποιον τρόπο οι ευκαιρίες στη ζωή σου αυξάνονται. Μπορεί να βιώνεις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκη για ισχυρότερη σύνδεση με τους άλλους ή ένα έργο εις βάθος. Καθώς η μέρα προχωρά θα μπορούσες να αισθανθείς διχασμένη ανάμεσα στις δουλειές σου και στην κοινωνική σου ζωή ή στους μεγαλύτερους στόχους σου. Τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή την περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Ταύρος
Οι συνεργασίες και οι στενότερες σχέσεις είναι πιο ευχάριστες σήμερα, αν και οι ενέργειες είναι λίγο περίπλοκες. Δέξου τις συμβουλές των άλλων καθώς φαίνεται να είναι πολύτιμες και εποικοδομητικές. Όσο οι ώρες κυλούν μια διέλευση του Ήλιου με τον Δία δημιουργεί μια αίσθηση έλξης προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Το κλειδί για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις δυνάμεις και τις ισορροπίες σου είναι να συνδυάσεις και να μοιράσεις το χρόνο σου σωστά ανάμεσα σε υποχρεώσεις και ευχαρίστηση.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές και αισθάνεσαι εξαιρετικά γενναιόδωρη. Προσελκύεις αγάπη ή θαυμαστές κι αυτό περιλαμβάνει τη δουλειά και τις υπηρεσίες που παρέχεις αλλά και την προσωπική ζωή σου. Ο Δίας σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις δραστηριότητες και ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Είσαι αυθόρμητη και ανοιχτή απέναντι στον αγαπημένο σου κι αυτό ενισχύει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αν και δεν θέλεις να ρισκάρεις, μια νέα γνωριμία κινεί το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος
Οι συνθήκες και ίσως οι άνθρωποι γύρω σου φαίνεται να υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου σήμερα ή τουλάχιστον σου επιτρέπουν την ευχαρίστηση να κάνεις πράγματα χωρίς ενοχές και περισπασμούς. Μπορεί επίσης να είναι μια όμορφη στιγμή για την επίτευξη δίκαιων συμφωνιών και συνεργασιών. Κάθε δίλημμα που αντιμετωπίζεις τώρα σε βοηθά να πλησιάσεις πιο κοντά στην κατανόηση του τι πραγματικά θέλεις ή χρειάζεσαι. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ευχάριστες εκπλήξεις.

Λέων
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για ένα γενικό πνεύμα συνεργασίας και οι αλληλεπιδράσεις είναι αμοιβαίες, επωφελείς και υποστηρικτικές. Αργότερα ωστόσο ο Ήλιος κατευθύνεται προς μια αμήχανη όψη με τον Δία και σου υπενθυμίζει πως η κοινή λογική και η δικαιοσύνη βρίσκονται στο επίκεντρο των σχεδίων σου. Μια παρορμητικότητα με τα χρήματα μπορεί να σε οδηγήσει σε έξοδα. Ο ερωτικός σύντροφός σου αναγνωρίζει τη γενναιοδωρία σου και ανταποδίδει. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των κατακτήσεών σου αυξάνεται.

Παρθένος
Οι ευκαιρίες είναι άφθονες μέσω φίλων ή δραστηριοτήτων δικτύωσης σήμερα και η διαπραγμάτευση ή η διαμεσολάβηση σε ένα συγκεκριμένο θέμα μπορεί να είναι το επίκεντρο. Καθόρισε τις προτεραιότητές σου έτσι ώστε να έχεις περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο στη μέρα σου. Μια αναποφασιστικότητα στα εργασιακά φαίνεται να εξελίσσεται για καλό σου. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά χρώμα και ενδιαφέρον.

Ζυγός
Κάποιος μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή στην προσωπική σου επίγνωση σήμερα και μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερη εμπιστοσύνη μέσω των αλληλεπιδράσεών σου. Αργότερα το να κάνεις ένα βήμα πίσω από ένα πρόβλημα ίσως είναι η καλύτερη στρατηγική. Ίσως νιώσεις μια πτώση της ενέργειάς σου και στα επίπεδα κινήτρων καθώς ο Ήλιος και ο Δίας κατευθύνονται προς μια πτυχή. Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή διαφωνίες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη συμβιβάζεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για το δέσιμο και τη σύνδεση με τους άλλους καθώς και για μια προσωπική απόλαυση. Εάν μια σχέση σου χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την προσφέρεις. Ο Ήλιος σε ενθαρρύνει να πειραματιστείς και να απλώσεις το χέρι σου πάνω από τα συνήθη όρια. Αν και περιορισμένος ο χρόνος σου περνάτε καλά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την κοινωνικότητα και τους φίλους σου.

Τοξότης
Σήμερα η καλή ενέργεια είναι μαζί σου και αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα από αυτά που νιώθεις απαραίτητα, ξεπερνώντας ορισμένες ανησυχίες που σε προβλημάτισαν πρόσφατα. Αργότερα και όσο κυλούν οι ώρες η λήψη αποφάσεων γίνεται δυσκολότερη. Ένας συμβιβασμός με τον αγαπημένο σου ίσως να είναι χρήσιμος. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και στιγμές με ξεχωριστούς φίλους γεμίζουν χαρά τη μέρα σου.

Αιγόκερος
Θα μπορούσες να βρεις περισσότερη αξία στις συνδέσεις που κάνεις σήμερα και είναι επίσης μια καλή μέρα για να σκεφτείς θέματα που έχουν βαρύνει πολύ το μυαλό ή την καρδιά σου και να καταλήξεις σε ένα καλό συμπέρασμα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο, τα συναισθήματα αυξάνονται και τα χαρίζεις απλόχερα στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να αναγνωρίσεις τις πραγματικές ανάγκες σου.

Υδροχόος
Οι επιχειρηματικές προσπάθειές σου ευνοούνται ιδιαίτερα και η δουλειά που έχεις κάνει στα παρασκήνια μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. Η ικανότητά σου για επίτευξη είναι μεγάλη και θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι οι περιστάσεις σου επιτρέπουν να δώσεις το εκατό τις εκατό του εαυτού σου. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα και ενδιαφέρον καθώς έρχονται εκπλήξεις.

Ιχθείς
Είναι ένας ευχάριστος και γεμάτος ευκαιρίες χρόνος για μάθηση, δημοσίευση, επέκταση ενός έργου ή στροφής σε έναν τομέα της ζωής σου που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ωστόσο απόφυγε την υπερβολή τόσο στις αντιδράσεις όσο και τα συμπεράσματά σου. Όσο κυλούν οι ώρες μπορεί να αισθανθείς αρκετά διχασμένη μεταξύ της ανάγκης για ιδιωτικότητα και της κοινής χρήσης με άλλους. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα χωρίς προκαταλήψεις.
 
Top