Ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο Φάνης Χριστοδούλου στην Πάρο – Ο “μπέμπης του ελληνικού μπάσκετ μεταφέρεται στην Αθήνα.

Για μια ακόμα φορά τους τελευταίους μήνες, ο Φάνης Χριστοδούλου κατάφερε να μας ανησυχήσει . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η θρυλική μορφή του ελληνικού μπάσκετ είχε ατύχημα με τη μηχανή του, στον περιφερειακό δρόμο, στη Νάουσα της Πάρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και διεθνής, τραυματίστηκε ενώ κινούνταν με τη μηχανή του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο γόνατο και στον ώμο.

“ Ο Φάνης είχε ένα ατύχημα. Η μηχανή με την οποία κινούνταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Έχει χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν είναι σοβαρό η όχι. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας του νησιού αμέσως μετά το ατύχημα. Θα μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα” ανέφερε στo newsit.gr, ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος. Σύμφωνα με όσα έγιναν στη συνέχεια γνωστά, ο Φάνης Χριστοδούλου θα μεταφερθεί με C130.

Ο Φάνης Χριστοδούλου μας είχε απασχολήσει με την υγεία του -ξανά- τον Νοέμβριο του 2020 όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί από την Πάρο στη Σύρο και να νοσηλευτεί, μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά (δεν είχε τελικά κάτι το σοβαρό).

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου από το newsit.gr
 
Top