Δήμος Σαλαμίνας: ΚΛΕΙΣΤΟ το τουριστικό ΚΙΟΣΚΙ που "εγκαινίασε" ο Παναγόπουλος.... - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! 

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ KIOSK ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Συγχαρητήρια μπράβο άξιοι ,για πρώτη φορά ναι σωστά για πρώτη φορά 

Ερχόμενος με το φέρυ Μποτ είχαμε 5 πούλμαν με τουρίστες Ολλανδούς χαχαχαχαχα  (φυσικά τρολαρο)  ......

ΤΟ πολυδιαφημισμενο KIOSK ερμητικά κλειστό(ένα Salamis island information χάθηκε;;;)

Ήταν κόσμος εκεί 

το πέρασαν για καντίνα να φάνε κανένα τοστ να ξέρετε !😉

Αν δήμαρχε κάνεις εγκαίνια με υπουργούς και βουλευτές αναφέροντας ότι η Σαλαμίνα αλλάζει προς τον τουριστικό κλάδο και την ζήτηση τουριστών με ένα φβ από φωτογραφίες να το προσέξεις γιατί τους εκθέτης στα μάτια μας!!!

Το KIOSK δήμαρχε να σε πληροφορήσω θα ΈΠΡΕΠΕ να είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως σε όλα τα νησιά αν δεν έχετε πάει, και αν δεν έχετε πάει , ρωτήστε τους δημάρχους της κοντινής μας Αίγινας η του αγαπημένου Πόρου!

Εκτός αν είναι σε ωράριο λειτουργίας δήμου Δευτέρα - Παρασκευή και αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι η γνώστη λύση "ρωτώντας πας και στην πόλη" ...οπότε από Δευτέρα κύριοι επισκέπτες θα σας πούμε ότι θέλετε !!!!

Απλά μου θύμησε τα εγκαίνια στο κέντρο υγείας με όλον αυτόν τον ντόρο με προέδρους δημοκρατίας,υπουργούς όπου βγάζατε non stop φωτογράφιε με βουλευτές καθώς και ΕΚΕΙ δεν λειτουργεί ο όροφος που κόψατε κορδέλες,ο όροφος άδειος από Μηχανηματα.

Αλήθεια κύριε δήμαρχε γιατί κάποιες ειδικότητες δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους λογο ελειψεις εξοπλισμού;;

Γιατί βγαίνατε και μιλούσατε για την ανάγκη της αναβάθμισης;;;

Θα ενημερώσετε το κόσμο της Σαλαμίνας για το κέντρο υγείας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει σε κάποιες ειδικότητες με την νέα πτέρυγα ;;;

Τελικά κύριε δήμαρχε κάτι που να λειτουργεί μετά το κόψιμο της κορδέλας από μεριά σας  σε αυτό το νησί τα μας δείξετε ότι λειτουργεί η θα μένουμε στα μπράβο κάι τα συγχαρητήρια ;;;

Πληροφορίες λένε ότι η συνεννόηση με τους "τουρίστες" θα γίνεται στα αρβανίτικα!!!!!


ΠΗΓΗ: SALAMIS NEWS IT


 
Top