Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια!…Αυτό δηλώνει ο Πάστορας Τσιόδρας λίγες μέρες πριν ξεσπάσει η Πανδημία. Σεπτέμβριος 2019. Δείτε λέξη λέξη τι δηλώνει.
Κι αυτό ενώ στις ΗΠΑ ήδη το 46% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο ιός διέρρευσε από το εργαστήριο της Wuhan και πως ο πολύς Fauci πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και να ερευνηθεί για εγκληματική δραστηριότητα. Δείτε εδώ την εκπομπή του Tucker Carlson.

Δείτε το video πολλές φορές. Προσέξτε τις κινήσεις του. Εχει σημασία τι λέει, πως το λέει…Είναι το ίδιο πρόσωπο που πρωταγωνίστησε και στις mini πανδημίες που προηγήθηκαν. Ακούστε τον…Το είπαν και το έκαναν.
Κατασκεύασαν ιούς για να παρασκευάσουν εμβόλια. Στη συνέχεια πήγε δήθεν ταπεινά να εκκλησιαστεί. Πάστορας, υπεράνω υποψίας. Ο Έλληνας Fauci…
Ο κ. Τσιόδρας οφείλει μία διευκρινιστική δήλωση για τα 100 εργαστήρια που κατασκευάζουν ιούς ώστε να παρασκευάσουν εμβόλια και ποιο το όφελος αυτών των εργαστηρίων. Εκτός εάν όπως αποδεικνύεται είναι τα Εργαστήρια Παραγωγής Θανάσιμων Ιών που χρησιμοποιεί ο Ιμπεριαλισμός της Υγείας για να επιβληθεί στην ανθρωπότητα. Άκου, κατασκευάζουμε ιούς για να παρασκευάσουμε εμβόλια…




Μήπως θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Πάστορα Τσιόδρα για τα έτη 2019 έως και σήμερα; Όπως ακριβώς έκανε η Αμερικανική Κυβέρνηση με την αλληλογραφία Fauci. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…Θυμηθείτε ακόμη ότι η τηλεόραση κατασκευάζει Μεγάλα Είδωλα για τον μικρό λαό.

Ώσπου μία μέρα πέφτουμε από τα σύννεφα, όπως η γειτονιά του φιλήσυχου δολοφόνου…

 
Top