Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Αυτή τη βδομάδα ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία κι έτσι θα είναι ευκολότερο να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου καθώς και το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνουν σε προτεραιότητα υποθέσεις σου που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Βάλε τις σωστές προτεραιότητες στα εργασιακά και ανάβαλε για τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας σημαντικές αποφάσεις και συζητήσεις. Στις 27/6 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή. Νέες καλοκαιρινές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσουν στο να αφήσετε πίσω σας πιθανές διαφορές ή προβλήματα και να αποκαταστήσετε τα πάντα με τον έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και αυξημένη κοινωνικότητα σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις τη σωστή επιλογή και να βρεις πιθανά τον άνθρωπο της ζωής σου.


Ταύρος
Ξεκινάς αισιόδοξα τη βδομάδα σου καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, προσθέτοντας ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου. Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και φέρνει λύσεις και εξελίξεις σε οικονομικά θέματα που η αλήθεια είναι πως σε έχουν ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Η έμπνευσή σου στα εργασιακά, αλλά και οι δημιουργικές ιδέες σου ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η επιβεβαίωση, η επιβράβευση αλλά και η τόλμη του να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες ανεβάζουν το θερμόμετρο των φιλοδοξιών σου. Η Πανσέληνος στις 24/6 σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα φέρνει εκπλήξεις και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.



Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και σου δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσεις, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τα προσωπικά και επαγγελματικά σου κεκτημένα. Ο Ερμής σε ορθή πορεία από τις 23/6 βελτιώνει την επικοινωνία κάνοντας ευκολότερη τη λήψη αποφάσεων, τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες. Οι όψεις και οι ενέργειες της εβδομάδας αυξάνουν τη δημιουργικότητά σου στα εργασιακά και φέρνουν ευκαιρίες εξέλιξης. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24/6 φέρνει ανέλπιστες λύσεις σε εργασιακά διλήμματα και προβλήματα. Ρομαντικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό πάρε πρωτοβουλίες και εκμεταλλεύσου την κάθε μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση σου. Νέες γνωριμίες και προτάσεις σε εκπλήσσουν ευχάριστα.


Καρκίνος
Αυτή τη βδομάδα έχεις την τιμητική σου καθώς ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο. Πλέον και με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία, μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στον δικό σου άξονα, σου υπενθυμίζει και σου δίνει τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι επαγγελματικές επιδιώξεις σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Η επικοινωνία σου με τους άλλους βελτιώνεται και μπορείς πλέον να εκφράσεις τις ιδέες σου και να πείσεις. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της Αφροδίτης που σχηματίζει θετικές όψεις αυτή τη βδομάδα με τον Ποσειδώνα και στη συνέχεια περνά στο ζώδιο του Λέοντα. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και ανανεώστε το πάθος και τον ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, αν και πιεστική η καθημερινότητα σου από υποχρεώσεις εξοικονομείς χρόνο για τον εαυτό σου και είσαι πιο ανοιχτή σε νέες γνωριμίες.

Λέων
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια. Το άγχος για τις υποθέσεις σου αυξάνεται όμως σου δίνει και τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδια σου έστω και παρασκηνιακά. Μην παραμελείς την υγεία σου και φρόντισε να εξασφαλίσεις χρόνο για περισσότερη χαλάρωση και ξεκούραση. Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία διευκολύνοντας την επικοινωνία και δίνοντας περισσότερη σαφήνεια στις εργασιακές υποθέσεις και συζητήσεις. Είναι ευκαιρία να επιδείξεις τις ικανότητες σου και να διεκδικήσεις τους στόχους σου με περισσότερο δυναμισμό. Η γοητευτική Αφροδίτη επισκέπτεται το δικό σου ζώδιο τις 27/6 και φροντίζει στην ανανέωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Η γοητεία σου αυξάνεται και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Παρθένος
Η παρουσία του Ήλιου από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει νέα ενδιαφέροντα και πρόσωπα στη ζωή και καθημερινότητα σου. Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και οι στόχοι σου διευρύνονται. Το κλίμα στα εργασιακά βελτιώνεται σημαντικά με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία. Πλέον μπορείς να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου, να επιδιώξεις συναντήσεις και να προχωρήσεις στην υλοποίηση των έξυπνων ιδεών σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 αυξάνει τα συναισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης απέναντι στους άλλους και κυρίως απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος που αξιολογείς νέες γνωριμίες αλλάζει και αν σου δημιουργεί τάσεις εσωστρέφειας δεν σου στερεί νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ζυγός
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Καρκίνου διευκολύνοντας τα εργασιακά σχέδια και πλάνα σου. Ο Ερμής επίσης επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 23/6 απελευθερώνοντας σε επικοινωνιακά και δίνοντας σου τη δυνατότητα να εντοπίζεις ευκαιρίες που θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα σου. Αν και η κούραση και οι υποχρεώσεις αυξάνονται η ανάγκη για επιτυχία και διάκριση ανατροφοδοτούν συνεχώς τις αντοχές σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 φέρνει ευχάριστες επαφές με φίλους και διασκέδαση, που όμως θα πρέπει να συμπεριλάβεις σε αυτές και τον ερωτικό σύντροφο σου αν φυσικά σε ενδιαφέρει η βελτίωση της σχέσης σου μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το οικείο σου περιβάλλον μια νέα γνωριμία σε συναρπάζει. Ταυτόχρονα το φλερτ γίνεται καθημερινότητας σου και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σου. Τέλος η Πανσέληνος στις 24/6 σου δίνει τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις σε οικογενειακά θέματα.

Σκορπιός
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις αρχές της εβδομάδας σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για τα μελλοντικά σχέδια σου, αλλά και τη φροντίδα του εαυτού και της διάθεσης σου. Αυτό το διάστημα επίσης μπορείς να ασχοληθείς με θέματα σπουδών ή ενδεχόμενες νομικές εκκρεμότητες. Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 23/6 οι εργασιακές και επικοινωνιακές υποθέσεις σου επανέρχονται σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Τώρα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα έχουν αίσια εξέλιξη. Ευνοϊκή είναι η βδομάδα και για τη συναισθηματική σου ζωή. Απόλαυσε όμορφες, ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου, οργανώστε τις διακοπές σας και περάστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα να δημιουργήσει ένα ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο σου. Τέλος, η Πανσέληνος της εβδομάδας βοηθά στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν κλονιστεί.

Τοξότης
Εξαιρετικές ευκαιρίες σου προσφέρει το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στις αρχές της εβδομάδας, για την βελτίωση και την τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων σου. Ωστόσο η Πανσέληνος στις 23/6 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις σε σχέση με τα χρήματα. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία αποκαθιστά το κλίμα στα εργασιακά. Η επικοινωνία, τα ραντεβού και οι νέες συμφωνίες διευκολύνονται και φέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Οι όψεις της εβδομάδας αλλά και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 λειτουργούν αναζωογονητικά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ευχάριστες δραστηριότητες προστίθενται στην καθημερινότητα σας και το πάθος αυξάνεται. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα φέρνει εκπλήξεις και ευκαιρίες.

Αιγόκερος
Προσωπικές και συνεργασιακές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με τον Ήλιο να επισκέπτεται το ζώδιο του Καρκίνου με το ξεκίνημα της εβδομάδας. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα που ναι μεν σε αγχώνουν είναι για καλό σου. Η καθημερινότητα και η επικοινωνία σου στα εργασιακά διευκολύνονται με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία. Συμφωνίες ή νέες προτάσεις προτίμησε να τις αναθέσεις στο δεύτερο μισό της βδομάδας. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και πιθανές συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και χαμηλούς τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δεν ευνοεί μόνο τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και την οικονομική.

Υδροχόος
Μεγαλύτερη έμφαση δίνεις αυτή τη βδομάδα σε θέματα καθημερινότητας καθώς το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου αυξάνει τους ρυθμούς σου. Για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις επάξια θα πρέπει να λειτουργείς με προγραμματισμό και να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Η επικοινωνία διευκολύνει τις εργασιακές υποχρεώσεις σου και σε αυτό συμβάλει και η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία έτσι ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Καιρός να αφήσετε πίσω σας διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Απολαύστε τις στιγμές που είστε μαζί και εστιάστε περισσότερο στην ενίσχυση της σεξουαλικής σας ζωής. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για τα δώρα της Αφροδίτης που από τις 27/6 περνά στο ζώδιο του Λέοντα και σε ευνοεί περισσότερο. Η Πανσέληνος της εβδομάδας σου υπενθυμίζει τη φροντίδα του εαυτού σου καθώς σου δημιουργεί μια κούραση και ένα βάρος.

Ιχθείς
Μια πιο χαρούμενη και δημιουργική περίοδος ξεκινά για εσένα από αυτή τη βδομάδα με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Η επαναφορά του Ερμή επίσης σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Διδύμων, αποκαθιστά το κλίμα επικοινωνίας στα εργασιακά κάνοντας ευκολότερες τις συνθήκες της καθημερινότητας σου. Οι επαγγελματικές σχέσεις σου βελτιώνονται καθώς τώρα μπορείς να συνεννοηθείς, να εκφράσεις και να αντιληφθείς με μεγαλύτερη σαφήνεια σκέψεις και απόψεις. Κάντε κοινά σχέδια με τον αγαπημένο σου, οργανώστε τις διακοπές σας και προσθέστε διασκέδαση στο πρόγραμμα σας. Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6, εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να προετοιμαστείς ίσως και για τον απόλυτο έρωτα.
 
Top