Σε μια διαπίστωση που είναι κοινό μυστικό στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» προχώρησε η Πρόεδρος της ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη.

Σχολιάζοντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τις πτυχές της στυγερής δολοφονίας μίας 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά, από σεσημασμένους αλλοδαπούς «πρόσφυγες», ουσιαστικά ανέφερε το αυτονόητο ότι δηλαδή η εκθετική αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας οφείλεται στην ανεξέλεγκτη εισροή αλλοδαπών πληθυσμών.

Είπε πιο συγκεκριμένα:


«Επειδή η Ελλάδα είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα. Δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση.

Όταν ένα παιδί στο σχολείο συνεχώς ακούει πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον άλλο, τα όρια της ελευθερίας μας σταματούν εκεί όπου ξεκινάει η ελευθερία του άλλου, αυτά όλα διαπλάθουν.

Η εκπαίδευση γίνεται από τότε που το παιδάκι είναι μικρό. Να μάθει να σέβεται τον εαυτό του και τον άλλον απέναντι. Αυτό το βλέπουμε να ανατρέπεται όταν αυξάνονται οι ομάδες που δεν έχουν την ίδια αντίληψη για τη ζωή. Δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο, αλλά αυτό δεν μειώνει την επικινδυνότητα και τη σοβαρότητά του.

Δείτε τι συμβαίνει στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Βλέπετε ότι ανατρέπεται η κοινωνική ειρήνη».

Σε εκείνο το σημείο που η Αντιεισαγγελέας θέλησε να επεκταθεί ακόμη περισσότερο, επενέβη ο δημοσιογράφος ο οποίος την διέκοψε θέλοντας να εκτρέψει τη συζήτηση αλλού για να επέμβει με τη σειρά του και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή» λέγοντας ότι το οργανωμένο έγκλημα προέρχεται μόνο από Έλληνες, αναφερόμενος στις εκτελέσεις μεταξύ «νονών» της νύκτας, χωρίς αναφερθεί καθόλου στο έγκλημα που πλήττει τον πολίτη, τον ηλικιωμένο στο κέντρο της Αθήνας.

Ήδη στις περιοχές Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα είχαμε τρις δολοφονίες ηλικιωμένων το τελευταίο διάστημα.




 
Top