Μια αδιανόητη δολοφονία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, με θύμα μια 54χρονη γυναίκα από την Πενσυλβάνια που απλά θέλησε να αγοράσει… ένα ψυγείο. Η Denise Williams είχε δει μέσω Facebook ένα ψυγείο που ήταν προς πώληση στο Marketplace και θα το αγόραζε για να το κάνει δώρο στον φίλο της.

Το ψυγείο ήταν του 26χρονου Joshua Gorgone, ο οποίος θα συναντούσε την 54χρονη στο διαμέρισμα του για να να διαπραγματευθούν την πώληση. Σύμφωνα με την αστυνομία της Πενσυλβάνια ο 26χρονος δολοφόνησε την άτυχη 54χρονη με ένα κουζινομάχαιρο αφού διαφώνησαν για την τιμή του ψυγείου.

«Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι ο θάνατος της 54χρονης ήταν εξαιρετικά βίαιος» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας Κάμπρια στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ όπου σημειώθηκε το άγριο έγκλημα.
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit


Το άγριο έγκλημα εξιχνιάστηκε με τη βοήθεια των δεδομένων που άντλησαν οι αστυνομικοί από το κινητό τηλέφωνο της 54χρονης Denise Williams τα οποία τους οδήγησαν στο διαμέρισμα του 26χρονου. Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έδωσε στην αστυνομία στοιχεία από τις αναζητήσεις που έκανε μέσω Facebook η 54χρονη.

Ο εισαγγελέας της περιοχής στην οποία συνέβη η δολοφονία για την αγορά ενός ψυγείου προειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής να είναι προσεκτικοί όταν κάνουν αγορές μέσω Facebook.

«Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν συναντάτε κάποιον άγνωστο για αγοραπωλησία μέσω διαδικτύου. Μην πάτε ποτέ μόνοι σας. Μην καλείτε κανέναν στο σπίτι σας. Να έχετε πάντα κάποιον μαζί σας και οι συναντήσεις να γίνονται σε δημόσιο χώρο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας με αφορμή την άγρια δολοφονία της 54χρονης για ένα ψυγείο.

Με πληροφορίες από Independent, The Sun
 
Top