Σχολιασμός-επιμέλεια-μετάφραση κειμένων: Νίκος Κλειτσίκας
«Κλέφτες της ελευθερίας, των δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και των φόρων,
στις χώρες από τις οποίες αποκομίζουν τεράστια κέρδη
»
Fernando Rossi, π. Γερουσιαστής Ιταλικής Δημοκρατίας

Με τον φίλο και...

σύντροφο Νάντο (Fernando Rossi) μας συνδέουν πολλές δράσεις. Στο πρώτο καραβάνι Αλληλεγγύης που μετέφερε τη βοήθεια από ολόκληρη την Ευρώπη στη Γάζα κι ο Rossi ήταν επικεφαλής, σε αποστολές Αλληλεγγύης στη μαρτυρική Συρία, στο Λίβανο κ.α. και με τιμάει η φιλία του. Έτσι, η μετάφραση της σημερινής του παρέμβασης, που εμπεριέχει τη φίμωση κάθε άλλης φωνής που αντιστέκεται στους ιμπεριαλιστές, το οποίο βιώνουμε και στην Ελλάδα, ίσως προσθέσει κάτι στους προβληματισμούς που αναπτύσσονται.

Σχετικά με τη φίμωση ιδεών κείμενα, στην Ελλάδα;

* Hitlernet! Μετά την "αντιφασιστική" λογοκρισία στον Τραμπ... ήρθε η ώρα των Κομμουνιστών!

* Όποιος ενοχλεί την ελίτ θα αποκλείεται, από ένα μέσο διάδοσης ιδεών και ενεργειών... Αυτοί, έτσι αποφάσισαν!

* Διεθνείς αντιδράσεις για τη λογοκρισία στα ΜΚΔ... το "sputniknews.gr" με άρθρο γνωστού ένθερμου θιασώτη της λογοκρισίας & φίμωσης

Fernando Rossi: Η αντισυνταγματική λογοκρισία, 11 Απρίλη 2021

«Google (κάτοχος και του Youtube) κι ο Zukerberg (Facebook, Whatsapp, Instagram), παραβιάζουν το δικαίωμα έκφρασης που εγγυάται το Σύνταγμά μας.

Από την αρχική τους φύση λογοκρίνουν όσους επικρίνουν τον σιωνισμό και τις οικογένειες των μεγάλων επιχειρήσεων. Τώρα έχουν εισαγάγει πιο ριζοσπαστική λογοκρισία εναντίον εκείνων που είναι σε θέση να επικρίνουν τους τρόπους με τους οποίους η Big Pharma, οι κυβερνήσεις, οι "ειδικοί" και οι υγειονομικές αρχές αποφάσισαν ν' αντιμετωπίσουν τον Covid- 19 και τις μεταλλάξεις του.

Το ζήτημα έχει ευτελείς εξηγήσεις από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των κερδών τους έχουν επενδυθεί σε εμβόλια "γονιδίων" (τα οποία παρεμβαίνουν επίσης στο DNA), αλλά το Σύνταγμά μας, εάν το ήθελαν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα, παρέχει τη δυνατότητα να προστατευτούν τα δικαιώματα κι οι ελευθερίες των πολιτών.

Μεταξύ άλλων, πρέπει να επισημανθεί μια εντυπωσιακή αντίφαση: τα "κοινωνικά δίκτυα" που διαχειρίζεται το λόμπι των ΗΠΑ, λογοκρίνουν εκτενώς τις ιδέες με τις οποίες δεν συμφωνούν, αλλά αφήνουν το πεδίο ελεύθερο για κερδοφόρα διαφήμιση στους ιστοτοπούς τους με απάτες, εξαπατήσεις και κλοπές λογισμικών.
Όποιος αγοράζει ένα προϊόν, όπως δυστυχώς συνέβη σε μένα στο Bing (Microsoft = Bill Gates), μπορεί να το πληρώσει, αλλά δεν θα το λάβει ποτέ, αν τους ταιριάζει (αυτή είναι η δική μου περίπτωση), ή να τους επιτρέψει να παρέχουν δεδομένα που επιτρέπουν στους απατεώνες να εισέλθουν και να ελέγχουν τις κινήσεις στον τραπεζικό λογαριασμό, αλλά ο Bing "δεν είναι υπεύθυνος", δεν μπορούσε να "γνωρίζει". Με άλλα λόγια, γνωρίζουν τα πάντα για τους πελάτες τους και τίποτα για τους επί πληρωμή διαφημιζόμενους... δεν είναι περίεργο;
»

πηγή: "nandorossi"

Ορισμένα πληροφοριακά στοιχεία για τον Fernando Rossi και την Ελλάδα:


Πριν εννέα χρόνια (Δεκέμβρης 2012), ο φίλος και σύντροφος Fernando Rossi ήταν από τους ομιλητές σε μια εκδήλωση στην Ελλάδα, όταν η Ιταλία μεσουρανούσε και η "κρίση", τα μνημόνια, η τρόικα ήταν επιστημονική φαντασία για τους Ιταλούς πολίτες και σήμερα μια ωμή πραγματικότητα, που οδήγησε το ιταλικό πολιτικό σύστημα στο σύνολό του (την όλη "αριστερά", τη δεξιά κι την ακροδεξιά) σε μια συμφωνία  διορισμού δοτού πρωθυπουργού, κατά παράβαση του Ιταλικού Συντάγματος και κάθε έννοια δημοκρατίας και μάλιστα το διορισμό ενός χυδαίου στυγνού υπαλλήλου των τραπεζιτών για "να σωθεί το ευρώ, η Ιταλία"... Τραγική ειρωνεία... σ' εκείνη την εκδήλωση ήταν εισηγητής κι ο Ν. Κοτζιάς, που τότε -πριν την υπουργοποίηση του από τον Τσίπρα-, μιλούσε για την Ελλάδα-αποικία χρέους...
Τότε δύο κινήματα, το ελληνικό “Λαϊκό Κίνημα” και το ιταλικό “Per il Bene Comune” [Για το Κοινό Αγαθό] συνδιοργάνωσαν μι προφητική, αλλά επίκαιρη σήμερα εκδήλωση... "Στρογγυλό τραπέζι-Συζήτηση" με παρέμβαση του Γερουσιαστή Fernando Rossi (στο βίντεο που ακολουθεί), με θέμα: Ελλάδα και Ιταλία στον πόλεμο της Ευρώπης - Η κατάσταση στην Ελλάδα και Ιταλία (3 Δεκέμβρη 2012)
 

 

 

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Δεκέμβρη 2012, η Ελλάδα διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία και το “Λαϊκό Κίνημα”, μοναδική ελληνική οργάνωση σ' ολόκληρη την Ελλάδα κατάγγειλε αυτή την πολιτική: ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΩΣ PERSONA NON GRATA
Όταν ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, από τη δεξιά ως την εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" συντάχθηκε στο πλευρό της "πολιτισμένης" δύσης για να φύγει ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ", πάλι με τη συμμετοχή του Γερουσιαστή Fernando Rossi, λίγες ημέρες μετά το φονικό εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας βρεθήκαμε μαζί του στην Αθήνα στη μία και μοναδική φωνή αντίδρασης σ' αυτή την μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πολιτική... (19 Δεκέμβρη 2012): "Η Μεσόγειος φλέγεται! -Μεσόγειος θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας [Δείτε ολόκληρη την συζήτηση ή επιλέξτε ένα από τα δέκα ατομικά video των ομιλητών]".

Σχετικά για τον Fernando Rossi και με "ελληνικό" ενδιαφέρον:
* Ο πρόλογος του Fernando Rossi στο βιβλίο του Νίκου Κλειτσίκα «Ο Θεός να σε προστατεύει… Ω Συρία»
* 26 Νοέμβρη 2015: Για την εξουσία... αξίζει ν' αλλάξεις θρησκεία!

* 12 Νοέμβρη 2015: Η ελληνική δημοσιογραφική πορνεία έχει ονοματεπώνυμο!
* 13 Μάρτη 2014: Τσίπρας… ο Έλληνας Renzi! Κι έτσι επήλθε κι η ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικού
«Προφυλακτικά με το βελονάκι και χάρτινες μάσκες.
Ίδια αποτελεσματικότητα, αλλά τα μεν αυξάνουν τον πληθυσμό
(ακόμα κι αν είναι ανεπιθύμητη [η εγκυμοσύνη],
οποιαδήποτε αναφορά σε άτομα που ομοιάζουν είναι καθαρά επιθυμητή)
ενώ τα δε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μειώσουν τον πληθυσμό
»
Λεζάντα (στη φώτο) από τον φίλο Γερουσιαστή Fernando Rossi


 
Top