ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΙΤΣΑΣ,ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΑΚΗΣ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Είναι λογικό ο κόσμος να ζητά από εμάς ονόματα...

Ποιοί είναι αυτοί που νεκρανέστησαν τα Καζάνια στο Πέραμα κ. Μπακόπουλε; 

Ιδου λοιπόν:

1. Η άδεια έναρξης των εργασιών για το νέο προβλήτα πετρελαιοειδών υπεγράφη από τον τότε Υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα. Όποιος τη βρει αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τη στέλνει και σε εμάς. 

2. Με την απόφαση Α.Π. 9654/29-02-2016 επήλθε τροποποίηση της ΑΕΠΟ του ΟΛΠ, στην οποία συμπληρώθηκαν κατά λέξει και τα εξής: "η κατασκευή του Νέου Προβλήτα Πετρελαιοειδών (ΝΠΠ) στη νότια πλευρά του Προβλήτα ΙΙΙ σε αντικατάσταση του υφιστάμενου προβλήτα που βρίσκεται σε βορειοδυτική πλευρά. Ο ΝΠΠ θα εξυπηρετεί τις εταιρείες (CETRACORE JETOIL,

AVIN & CORAL), των οποίων οι δεξαμενές βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Περάματος και εκτός της χερσαίας ζώνης του λιμένα. Ταυτόχρονα προβλέπεται εκσυγχρονισμός και στον ηλεκτρομηχανολογικό/ κτιριακό εξοπλισμό των νέων 39

εγκαταστάσεων φόρτωσης/ εκφόρτωσης πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων. Ο Νέος Προβλήτας Πετρελαιοειδών θα έχει συνολικό εμβαδό 12.802 m2, ενώ το συνολικό μήκος του μετώπου του προβλέπεται 350 m. Η όδευση των σωληνώσεων

μεταφοράς πετρελαιοειδών/χημικών προϊόντων θα γίνει μέσω υπόγειου κιβωτιοειδούς οχετού, συνολικού μήκους 825 m περίπου, κατά μήκος του Προβλήτα ΙΙΙ μέχρι τις δεξαμενές."

Είναι προφανές ότι με την απόφαση αυτή οι δεξαμενές όχι μόνο επανελειτούργησαν, αλλά και συνδέθηκαν με αγωγό με το νέο προβλήτα πετρελαιοειδών. Ποιός ήταν ο αρμόδιος Υπουργός; Ο Πάνος Σκουρλέτης

Ακολούθησαν οι κάτωθι άδειες λειτουργίας των δεξαμενών από τον Πάνο Σκουρλέτη, το σημερινό υπεύθυνο για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη και τον τότε Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γαβρίλη:

- 25-1-2016 - Χορήγηση Άδειας Εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων κατηγορίας Α, στην CORAL ΑΕ στο Πέραμα, συνολικής χωρητικότητας δεξαμενών 18.666 m³(ΔΥδρογ/Ε/Φ.8/οικ.171049).

-11-3-2016 - Χορήγηση Άδειας Εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων κατηγορίας Α, στην ΕΤΕΚΑ ΑΕ στο Πέραμα, συνολικής χωρητικότητας δεξαμενών 7.200 m³, για 5 χρόνια, (ΔΥδρογ/Ε/Φ.8/οικ.173970).

-17-3-2016 - Χορήγηση Άδειας Εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων αφορολόγητων αεροπορικών καυσίμων κατηγορίας Β2, στην Shell & MOH Aviation Fuels AE στο Πέραμα, συνολικής χωρητικότητας δεξαμενών 6.944 m³, για 5 χρόνια, (ΔΥδρογ/Ε/Φ.8/οικ. 174189).

-22-7-2016 - Χορήγηση Άδειας Εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων Β1 αφορολόγητων ναυτιλιακών καυσίμων, στην CORAL PRODUCTS AND TRADING ΑΕ στο Πέραμα, συνολικής χωρητικότητας δεξαμενών 4.810 m³, για 5 χρόνια (ΔΥδρογ/Ε/Φ.8/181290).

-10-3-2017 - Χορήγηση απο την Αντιπεριφέρεια Πειραιά Ενιαίας Άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας αορίστου διάρκειας αποθήκευσης υγρών καυσίμων, στην ΕΤΕΚΑ ΑΕ στο Πέραμα, συνολικής χωρητικότητας δεξαμενών 12.877 m³(2128/Φ14ΠΕΡ1452).

-12-4-2017 - τροποποίηση της άδειας εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων κατηγορίας Β1, αφορολόγητων ναυτιλιακών καυσίμων, μεταφέροντας τη δραστηριότητα της CORAL ΑΕ από τους Άγιους Θεοδώρους Κορίνθου στο Πέραμα, ενεργοποιώντας δεξαμενές χωρητικότητας 9.533 m³ (ΔΥδρογ/Ε/Φ.8/172110).

Update 1: Απαντώ στο  ερώτημα ποιος είναι ο εργολάβος του Προβλήτα Πετρελαιοειδών και τι σχέση έχει με το ΣΥΡΙΖΑ. Το έργο εκτελέστηκε από την ΤΕΚΑΛ του κ. Τάκη Ψαλτακου. Ο αδερφός του εργολάβου κ. Μιχάλης Ψαλτάκος ήταν το 2019 υποψήφιος στη Β' Πειραιά με το ΣΥΡΙΖΑ...Επίσης ο κ. Ψαλτακος είχε συστήσει κοινοπραξία με αντικείμενο την εκτέλεση έργων στο Λιμένα Πειραιά με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ συμφερόντων της οικογένειας του σημερινού Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρου Κόκκαλη...

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση είμαστε διαθέσιμοι...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΖΑΝΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!


 
Top