Ζούμε τις χειρότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας. Η πανδημία είναι μόνο μία έκφανση της διάλυσης του κράτους και του κρατικού μηχανισμού. Εδώ μιλάμε για την μετατροπή της Ελλάδας σε Μεξικό, και της ζωής των Ελλήνων σε κόλαση.

Πασίγνωστος δημοσιογράφος, ο Γιώργος Καραϊβάζ, δολοφονείται μέρα

– μεσημέρι έξω από το σπίτι του, αμέσως μετά το τέλος της τηλεοπτικής του εκπομπής σε πανελλαδικό δίκτυο. Όπως ακριβώς γίνεται στο Μεξικό. Λίγους μήνες πριν, είχαμε την απόπειρα δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, ο οποίος σώθηκε από θαύμα παρότι δέχτηκε δύο σφαίρες, η μία στο λαιμό.

Είχαν προηγηθεί απανωτές δολοφονίες για τις οποίες ουδέποτε βρέθηκε ο ένοχος. Όπως άλλωστε και στην περίπτωση του Στέφανου Χίου. Μιλάμε πλέον για την απόλυτη διολίσθηση της χώρας σε καταστάσεις πρωτόγνωρες, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά του πρωθυπουργού. Που μόλις χθες πόζαρε με τα πέτρινα βατραχάκια στο γραφείο του, διαρρέοντας μάλιστα την «αγάπη του στο Φενγκ Σούι». Λες και αυτός ο άνθρωπος είναι κλεισμένος σε μία γυάλα και δεν αντιλαμβάνεται την φρίκη που έχει προκαλέσει με την ανικανότητα του.

Μία λέξη μόνο: ΝΤΡΟΠΗ.

 
Top