Αυτό είναι το ύφος και το ήθος των Κυβερνώντων...σε μια κοινωνία οικονομικά κατεστραμμένη...με τα μαγαζιά κλειστά...τους νέους μετανάστες ή άνεργους...τα κοράκια έτοιμα να μας πάρουν τα σπίτια...ανθρώπους διασωληνωμενους εκτός ΜΕΘ...ο Γιαγκαρος ο Πλακιωτακης βρήκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 300.000 ΕΥΡΩ και τι νομίζετε έκανε; Αγόρασε κρεβάτια ΜΕΘ; Αγόρασε εμβόλια; Αγόρασε συσκευές οξυγόνου; Προσέλαβε γιατρούς και νοσηλευτές; ΛΑΘΟΣ...Τίποτα από αυτά δε έκανε ο Γιαγκαρος...Μέσα σε αυτές τις περιστάσεις ο Γιαγκαρος με 300.000 χτίζει φάρο στην ... Ιεράπετρα...Η δε κυρία απέναντι του είναι η εκ Μυτιλήνης ορμώμενη Χριστιάνα Καλογήρου...μολις χτες η αρμόδια Επίτροπος φρικαρε με τις συνθήκες κράτησης των προσφύγων...αλλα εκείνη απτοητη...αφού έπλυνε τις κουρτίνες και άλλαξε μπουζοκαλωδια στα κρατικά Μερτσέντε χαμογελάει διότι σε μια κοινωνία που πεθαίνει απαντά με έναν ... φάρο στην Ιεραπετρα...Τέτοιους πολιτικούς σα τον Γιαγκαρο και τη Χριστιάνα πως να μην τους χειροκροτησεις... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης ανάμεσα στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, την Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα. Χριστιάνα Καλογήρου και τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, Θεοδόση Καλαντζάκη, συμφωνήθηκε χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ για την κατασκευή φάρου στην Ιεράπετρα.

Ο κ. Πλακιωτάκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου Ιεράπετρας και έπειτα από σχετική αξιολόγηση, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο φάρος της Ιεράπετρας θα αποτελέσει ένα εμβληματικό έργο για την πόλη και πλέον θα προσδιορίζει την πολιτιστική της ταυτότητα, με σημαντικά οφέλη στο αστικό αλλά και το φυσικό περιβάλλον, αποτελώντας παράλληλα πόλο έλξης για την τουριστική ανάπτυξη.

«Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο αίτημα του δημάρχου Ιεράπετρας καθώς το συγκεκριμένο έργο θα αναδείξει το παραλιακό μέτωπο της πόλης ενώ θα συμβάλλει σημαντικά και στη διαμόρφωση συνθηκών ασφαλούς ακτοπλοΐας και ναυσιπλοΐας για όλη την περιοχή της νοτιοανατολικής Κρήτης.», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 
Top