Βίντεο που αποκαλύπτουν το νέο όργιο αστυνομικής καταστολής

Δεν άκουσαν, όπως φαίνεται το εσπευσμένο μήνυμα που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά όσων προσπαθούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και μετά το τέλος της δυναμικής πορείας χιλιάδων πολιτών κατά της αστυνομικής βίας επιδόθηκαν για άλλη μία φορά σε όργιο καταστολής.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν σφοδρές επιθέσεις ομάδων αστυνομικών εναντίον μεμονωμένων πολιτών, με τα πλάνα να καταγράφονται από άλλους πολίτες από μπαλκόνια ενώ άλλα βίντεο όπως αυτό που ακολουθεί από το news247.gr δείχνουν ότι δεν διστάζουν να επιδοθούν στο έργο τους ακόμα και μπροστά στα μάτια δημοσιογράφων, οι οποίοι δεν γλιτώνουν ούτε αυτοί από το μένος τους.


Άνδρες της αστυνομίας κλωτσούν και χτυπούν ανθρώπους ενώ τους έχουν ήδη συλλάβει.


Το μένος των αστυνομικών στη Νέα Σμύρνη αποκαλύπτουν βίντεο που αναρτούν στο διαδίκτυο χρήστες των μέσων κοινωνική δικτύωσης.

Άνδρες της αστυνομίας κλωτσούν και χτυπούν ανθρώπους ενώ τους έχουν ήδη συλλάβει, χωρίς να αντιστέκονται. Την ίδια στιγμή άνθρωποι που έχουν βγει στα μπαλκόνια κατακεραυνώνουν τους αστυνομικούς ζητώντας τους να φύγουν από τη γειτονιά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εισβολή αστυνομικών σε συνεργείο μοτοσυκλετών, από το οποίο έβγαλαν έναν άνθρωπο και τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές.

Ενδεικτικό της εκτός ελέγχου κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι άνδρες της ΕΛΑΣ αποτελεί το βίντεο στο οποίο αστυνομικός φαίνεται να έχει σηκώσει απειλητικά εναντίον του πλήθους αντικείμενο που μοιάζει με όπλο. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 1:35

 
Top