Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΝΩ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ  ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ....

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;;;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!!! Γκρεμίστε όλες τις αυθαίρετες κατασκευές σε αιγιαλούς και παραλίες (ΟΛΕΣ), χωρίς εξαιρέσεις, παραλείψεις και χατίρια. 

 Στις 14 Μαρτίου ο Δήμαρχος κ. Παναγόπουλος με ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι ξεκίνησε το έργο της απομάκρυνσης όλων των αυθαίρετων κατασκευών από την κοινόχρηστη ζώνη αιγιαλού και παραλίας του νησιού μας. Άρχισε μάλιστα να κατεδαφίζει στην παραλία του Συλλόγου «Σκυτάλης» παγκάκια και τραπεζάκια που χρονολογούνται πριν από 40 χρόνια.

Υπενθυμίζουμε στον κύριο Δήμαρχο   το χρέος του να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρ. 270/2019 για πολεοδομικό έλεγχο των αυθαίρετων κατασκευών στις περιοχές των ναυπηγείων  και στους Αρχαιολογικούς χώρους. Εκεί για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει και όλοι μπορούμε να φανταστούμε, αρνείται πεισματικά να κάνει το παραμικρό.

Η ιστορία του νησιού πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα  κύριε Δήμαρχε.

 Θέλει αρετήν και τόλμην η ισονομία, η διαφάνεια και η Δημοκρατία                    .

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

 
Top