ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ... - Νea Κeratsiniou - Νέα ΚερατσινίουΠροχθές ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ μια ανάρτηση σχετικά με τον εμβολιασμό του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νικολάου Πλατανησιώτη και απευθύναμε το ΕΡΩΤΗΜΑ  αν εμβολιάστηκε στην Καλλιθέα για τον covid-19 και μάλιστα εκτός σειράς και χωρίς να έχει δικαίωμα...
Από το ρεπορτάζ όμως προέκυψε ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ  καθώς ο κ. Πλατανησιώτης εμβολιάστηκε κανονικά με την σειρά του και μάλιστα στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Ως εκ τούτου κατεβάσαμε την αναδημοσίευση μας και επανερχόμαστε εκ νέου με αυτήν την ανάρτηση προς αποκατάσταση της αλήθειας!

Έχουμε πει πολλές φορές ότι η κριτική στα δημόσια πρόσωπα έχει αξία όταν είναι αληθινή και αυτό εφαρμόζουμε πιστά σε αυτό το ιστολόγιο  εδώ και πολλά χρόνια....που ασκούμε αιχμηρή κριτική στην εξουσία από όπου και αν προέρχεται!

Και  επειδή λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο  οι χιλιάδες καθημερινοί αναγνώστες μας έχουν κατατάξει ως το πρώτο blog του Πειραιά και των δήμων του!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

Από την συντακτική ομάδα
loading...
 
Top