Στο χάος βυθίζεται η Αθήνα εξαιτίας τους λάθους χειρισμούς της κυβέρνησης σε αρκετές θέματα, με τελευταίο αυτό του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Περίπου 100 κουκουλοφόροι στο Ζωγράφου σταματούσαν το βράδυ της Δευτέρας πολίτες και τους ζητούσαν ταυτότητες, ώστε να αποδείξουν πως δεν είναι αστυνομικοί, κάτι που δείχνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Ούλοφ Πάλμε, σε μία περιοχή που πριν από δύο ημέρες άτομα είχαν ρίξει μολότοφ σε βάρος περιπολικού.

Κατά τον πρόεδρο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλη Ντούμα, τα άτομα ζητούσαν ταυτότητες, ψάχνοντας για αστυνομικούς με πολιτικά. Ο μεγαλύτερο αριθμός των κουκουλοφόρων, μετά την εμφάνιση της αστυνομίας στο σημείο, επέστρεψε στο εσωτερικό της εστίας, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που απομακρύνθηκαν από την περιοχή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν επί της Ούλωφ Πάλμε για 40 περίπου λεπτά και στην συνέχεια αποχώρησαν.

Με πρόφαση την επιθετικότητα των κουκουλοφόρων, οι αστυνομικοί ετοιμάζουν ακόμα σκληρότερα μέσα αστυνόμευσης, με τους πολίτες να βρίσκονται στην μέση και να υφίστανται τις συνέπειες.


pronews.gr
 
Top