Άδωνις Γεωργιάδης: Άνοιγμα λιανεμπορίου στις 22 Μαρτίου, και ίσως η εστίαση το Πάσχα. - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου και όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης ισως δούμε το Πάσχα και την εστίαση σε ανοιχτούς όμως χώρους.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το dealnews.gr,ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε ότι το πιθανότερο σενάριο για να ανοίξουν λιανεμπόριο αλλά και υπηρεσίες όπως κομμωτήρια, είναι στις 22 Μαρτίου, πάντα εφόσον το επιτρέψουν τα δεδομένα της πανδημίας.

Μόνο χρονικός όχι χιλιομετρικός περιορισμός

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ,μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 εξήγησε ότι οι πολίτες θα μπορούν να πηγαίνουν στα μαγαζιά κάποιες ώρες την ημέρα, στέλνοντας μήνυμα σε ειδικό πενταψήφιο αριθμό.

Τόνισε, μάλιστα, ότι ο περιορισμός θα είναι μόνο χρονικός και όχι χιλιομετρικός, με στόχο να μην υπάρχει συνωστισμός στους δρόμους.
Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, οι έως τώρα εκτιμήσεις είναι ότι η αγορά δε θα ανοίξει με τη μορφή ακορντεόν, για να ξανακλείσει δηλαδή στη συνέχεια, λόγω των εμβολιασμών αλλά και λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας.
Με «ανοιχτή» εστίαση το Πάσχα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το Πάσχα είναι μια πιθανή περίοδος για να ανοίξει η εστίαση, όμως σε εξωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με τον υπουργό λόγω της προόδου στο κομμάτι των εμβολιασμών είμαστε πολύ κοντά στο να αρχίσει αυτό να φαίνεται και στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
«Περάσαμε τη θύελλα και το ναυάγιο και αρχίζουμε να βλέπουμε την ξηρά», τόνισε χαρακτηριστικ
ά.
loading...
 
Top