Τοσο η υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλέξει ο Αλέξης Κούγιας ως συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και οι χαρακτηρισμοί “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” και “αναξιόπιστες προσωπικότητες” που χρησιμοποίησε για τους μάρτυρες και τους μηνυτές του κατηγορούμενου, έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την κοινή γνώμη γενικότερα.

Η συγκεκριμένη δήλωση, λοιπόν, δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί και από τους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι σατίρισαν με τον δικό τους τρόπο τον γνωστό ποινικολόγο, χωρίς να παραλείψουν, φυσικά, να τοποθετηθούν.

«Πραγματικά δεν θα το περίμενε κανείς το 2021 και με όλα αυτά που συμβαίνουν να ακούγαμε αυτόν τον χαρακτηρισμό “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”. Τι ντροπή Θεέ μου!

Επίσης στους ανθρώπους που φαίνεται να είναι τα θύματα αυτής της υπόθεσης, ξέρουμε πόσο άσχημο είναι ότι βγαίνει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή και προσπαθεί και προσπαθεί να σας απαξιώσει, να σας θίξει, να σας προσβάλλει.
Είναι πολύ άσχημο αλλά μη δίνετε σημασία, κανείς δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα πράγματα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης.


Πηγή: topontiki.gr

 
Top