Οργισμένη, αν και με καθυστέρηση, ήταν η απάντηση του ΚΙΝΑΛ, μέσω του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλη Κεγκέρογλου, για τα ευρήματα δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε στο MEGA την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 92% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ αξιολογούν θετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το ποσοστό να είναι μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας (88%)!

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου σε ανάρτησή του στο Twitter κάνει ευθέως λόγο για “φανταστική” δημοσκόπηση και μάλιστα προκαλεί τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Metron Analysis Στράτο Φαναρά να τον μηνύσει.

“Ο φίλος Στράτος Φαναράς της Μέτρον Ανάλυσις, ξέχασε να γράψει ότι η δημοσκόπηση με το Εμβερικό 92% έγινε ανάμεσα στα μέλη της κυβέρνησης που ήταν κάποτε στο χώρο μας. Στράτο σε κατηγορώ ευθέως για φανταστική δημοσκόπηση και σε προκαλώ να με μηνύσεις! Τι όχι;;;”

Επισημαίνεται πάντως ότι μετά τη δημοσκόπηση της Metron με τα συγκεκριμένα ευρήματα, ήρθε και η παρέμβαση του Χάρη Καστανίδη όπου φέρεται να στέλνει σαφές μήνυμα στην Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι “οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας”…

 
Top