Gambar mungkin berisi: 1 orang, teks yang menyatakan 'Γιαννης Κουρτακης @KourtakisJohn Τελειώνει o Φλώρος του Στρατού: Τον <<έφαγαν>> οι δημόσιες σχέσεις; Translate Tweet PARAPOLITIKA Τελειώνει o Φλώρος του Στρατού: Τον <<έφαγαν>> οι δημόσιες σχέσεις; αρχίσει να μετράο αρχηγός ωνσταντίνος Φλώρος Στο Πεντάγωνο όπου δεν τον parapolitika.gr'

Ρόμπα η τσατσά του Μαρινάκη!!! 

 Τί ήθελες ρε Κουρτάκη να ανεβάσεις στο twitter την αθλιότητα σου; Δημόσιος εξευτελισμός του Γιάννη Κουρτάκη, των Παραπολικών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στο twitter, με την ατιμία τους, να ανακοινώσουν την αντικατάσταση, διαπομπεύοντάς τον μάλιστα, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρο, μέσω ενός δημοσιεύματος στα ''Παραπολιτικά''.

 Ειδικά τον ''αυτοφοράκιας'' του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Γιάννη Κουρτάκη, που είχε την φαεινή ιδέα να ανεβάσει τον λίβελο των ''Παραπολιτικών'' στο twitter, τον ξέσκισαν στην κυριολεξία. Μετά απ΄ότι συνέβη, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε από το Μαξίμου, η αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Φλώρου, ίσως και να ματαιωθεί, επιδιώκοντας έτσι η κυβέρνηση, να δείξει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν ανταποκρινόταν στην αλήθεια και πως βεβαίως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με αυτό. 

Το ζήτημα είναι, ποιός θα τους πιστέψει, αφού όλοι γνωρίζουν ότι ο κύκλος του πρωθυπουργού, έχει χρησιμοποιήσει, ουκ ολίγες φορές τα ''Παραπολιτικά'' ως ειδικό εργαλείο. 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 
Top